Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

Ο 21χρονος ο οποίος νωρίτερα σήμερα το απόγευμα προφυλακίστηκε με απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα για τουλάχιστον 13 κλοπές και απόπειρες σε χωριά της Καλαμάτας, είναι αυτός ο οποίος βεβήλωσε τους τάφους στο νεκροταφείο στο Πλατύ στις 16 Δεκεμβρίου μαζί με έναν 15χρονο.

Ο νεαρός Ρομά κατέβηκε από την Αθήνα πριν μερικούς μήνες και ζούσε στο Πλατύ συνεχίζοντας την εγκληματική δράση που ξεκίνησε από τα 9 χρόνια του στην Αθήνα. Αυτός φέρεται να παρέσυρε έναν 15χρονο και δύο μικρότερους ομοφύλους του κάτω των 13 ετών να πάνε στο νεκροταφείο για να κλέψει το παγκάρι.
Αν και ο ίδιος οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν το παραδέχεται, ωστόσο υπάρχουν μαρτυρίες ότι με το που μπήκαν στο νεκροταφείο έσπασε τον τάφο της γυναίκας γιατί αυτόν βρήκε πρώτο μπροστά του, προκειμένου να ψάξει για χρυσαφικά. Οι δύο μικρότεροι Ρομά όταν είδαν να βγάζει έξω το πτώμα της γυναίκας και να το ακουμπά στον απέναντι τάφο, φοβήθηκαν και έφυγαν.
Έμεινε ο 15χρονος και ο 21χρονος συνέχισε τους βανδαλισμούς στους τάφους και την εκκλησία του νεκροταφείου. Οπως αναφέρουν πληροφορίες, πρόκειται για ένα άτομο χωρίς κανέναν φραγμό ενώ στο Πλατύ βρέθηκε γιατί ερωτεύτηκε μια κοπέλα Ρομά από το χωριό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου