Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

Αλλοδαπός επιτέθηκε με μαχαίρι σε επιχειρηματία και μετά αυτοτραυματίστηκε


Αιματηρό επεισόδιο με έναν αλλοδαπό σε κατάσταση αμόκ να κρατά μαχαίρι και κατσαβίδι και τελικά να αυτοτραυματίζεται εκτυλίχθηκε νωρίς το μεσημέρι έξω από επιχείρηση στη Λαμία....
  Σύμφωνα με τον ισότοπο lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα, ο αλλοδαπός, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι Σύρος, είχε κάποια διαφωνία για μια παραγγελία που είχε κάνει ζητούσε πίσω την προκαταβολή ύψους 100 ευρώ.  Πάνω στον καβγά ο Σύρος έβγαλε μαχαίρι και κατσαβίδι και επιτέθηκε στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, καθώς επίσης και σε έναν υπάλληλο που έτρεξε να τον βοηθήσει. Ευτυχώς κάνεις από τους δυο δεν τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ ο Σύρος εκτός εαυτού άρχισε να χαρακώνεται στο στήθος και να ουρλιάζει.  Στο σημείο έσπευσε αστυνομική δύναμη και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον αλλοδαπό, ο οποίος είναι περίπου ηλικίας 50 ετών περίπου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου