Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

Οι δυνάμεις του Χαφτάρ έπιασαν «στα πράσα» το πλοίο του Ερντογάν στη Λιβύη

Οι δυνάμεις του στρατάρχη Χαλίφα Χαφτάρ δημοσιοποιώντας φωτογραφίες, αποκαλύπτουν την άφιξη τουρκικού πλοίου το οποίο έδεσε στο Λιμάνι της Τρίπολης την περασμένη Τρίτη, 28 Ιανουαρίου το οποίο μεταφέρει απαγορευμένο, από το εμπάργκο όπλων του ΟΗΕ, φορτίο...

Mε λίγη ώρα διαφορά γινόταν γνωστό από το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι το γαλλικό αεροπλανοφόρο «Σαρλ Ντεγκόλ» εντόπισε τουρκική φρεγάτα η οποία συνόδευε φορτηγό πλοίο που μετέφερε τεθωρακισμένα οχήματα στην Τρίπολη της Λιβύης. Σύμφωνα με το hellasjournal, στον λογαριασμό τους στο Twitter οι δυνάμεις του Χαφτάρ έχουν αναρτήσει φωτογραφίες τόσο από το εξωτερικό του πλοίου με την τουρκική σημαία, όσο και από το εσωτερικό, όπου υπάρχει ΄μεγάλος αριθμός από παλέτες με συσκευασμένο οπλικό εξοπλισμό.
Turkish ship that it landed in the port of Tripoli last Tuesday, January 28, 2020
This is confirmed by the General Command that it is a invasion that violates all international laws and norms and violates the ceasefire in the western region.
Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου