Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020

Ο ΠΑΟΚ ζητά την αποπομπή ΑΛΗΤΗ δημοσιογράφου της ΕΡΤ-«Έκαν χιούμορ» λέει ο καραγκιόζης

Με επιστολή του στην ΕΡΤ, ο ΠΑΟΚ ζητά την αποπομπή του δημοσιογράφου, Γιάννη Σαντοριναίου, μετά την ανάρτηση του στο λογαριασμό του στο Facebook.

Συγκεκριμένα ανέφερε: "Αν κατάλαβα καλά, η καλύτερη ομάδα της τετραετίας θα είχε υποβιβαστεί δύο φορές, μία με τον οπλαρχηγό και μία με τον ανιψιό! Το λες και νταμπλ".



Η συγκεκριμένη ανάρτηση εξόργισε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, γι' αυτό και απευθύνθηκαν στη διοίκηση της κρατικής τηλεόρασης, θεωρώντας πως αν παραμείνει, θα σημαίνει πως ο πολιτικός προϊστάμενος της Δημόσιας Τηλεόρασης, αποδέχεται και υιοθετεί αυτά που λέει.

Σαντοριναίος: «Κάποιοι έχετε πρόβλημα ν' αντιληφθείτε ακόμη και το χιούμορ»

Διευκρινιστική ανάρτηση για την τοποθέτησή του νωρίτερα την Τετάρτη και η οποία προκάλεσε την αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, έκανε ο δημοσιογράφος Γιάννης Σαντοριναίος.
Χιουμοριστική ήταν η προηγούμενη ανάρτηση του Γιάννη Σαντοριναίου σύμφωνα με νεότερη τοποθέτησή του, λίγες ώρες μετά την επιστολή που απέστειλε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη διοίκηση της ΕΡΤ.

Αναλυτικά, η νέα ανάρτηση του δημοσιογράφου στο facebook:

«Επειδή κάποιοι έχετε πρόβλημα ν' αντιληφθείτε ακόμη και το χιούμορ. Ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα της 4ετίας, η οποία όμως βρέθηκε δύο φορές σε δύσκολη θέση με κίνδυνο υποβιβασμού.
Την πρώτη φορά με την εισβολή στο γήπεδο του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ με τ΄όπλο στην θήκη, όταν ο διεθνής Τύπος αναφέρθηκε έντονα σ' αυτό το ενδεχόμενο ποινής. Μάλιστα ο κ. Σαββίδης τιμωρήθηκε με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα.
Η δεύτερη περίπτωση αφορά την εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού με όλα όσα ακολούθησαν. Δύο επικίνδυνες καταστάσεις τις οποίες απέφυγε και πραγματικά έχουν αξία σαν ένα νταμπλ.
Τίποτα μεμπτό λοιπόν, ούτε η καταγραφή της πραγματικότητας μπορεί να θεωρηθεί προσβλητική.
Εύχομαι στην διοίκηση του ΠΑΟΚ να δικαιωθεί στον αγώνα της και να υπερασπιστεί την αθωότητά της στα αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου