Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020

«Τεράστιο» θέμα στην δημοσιότητα: Οι ένοπλες ομάδες που σκορπούν τρόμο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη


Δημοσίευμα των «Παραπολιτικών» κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την Ελληνική κοινωνία. Η συνεχής έλευση παράνομων μεταναστών στην χώρα, ειδικά στο διάστημα που η κυβέρνηση της Αριστεράς είχε ανοίξει διάπλατα τα ελληνικά σύνορα, έχει δημιουργήσει καινούριες ομάδες μαφίας ή έχει ενδυναμώσει τις παλιές....
  Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αραβικές ένοπλες οργανώσεις, οι οποίες, προφανώς, «τσιμπάνε» νέα… μέλη από τους παράνομους μετανάστες, ενώ δεν αποκλείεται να χρησιμοποιούν ακόμα και μικρά παιδιά.  Παραθέτουμε αυτούσιο το ρεπορτάζ των «Παραπολιτικών», το οποίο πρέπει να ληφθεί πολύ σοβαρά υπόψη, καθώς σε περίπτωση πρόκλησης χάους, όλες αυτές οι ομάδες θα αποτελέσουν παράγοντες εξελίξεων στους δρόμους των πόλεων.  
«Ξημερώνουν» δύσκολες μέρες… 
Διαβάζουμε στα «Παραπολιτικά»:  
Πρόκειται για τουλάχιστον 1.000 μέλη αδίστακτων πολυεθνικών συμμοριών, που ευθύνονται για λουτρά αίματος στις χώρες τους και έρχονται στην Ελλάδα είτε για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους είτε για να συνεννοηθούν για νέες εγκληματικές δραστηριότητες. Πρόκειται για ανθρώπους της διπλανής πόρτας, που κρύβουν ένα παρελθόν φρίκης.  Το διπλό φονικό στη Βάρη, μπροστά στους έντρομους πελάτες ταβέρνας, με θύματα δύο μέλη της «μαφίας του Μαυροβουνίου», που ευθύνεται σύμφωνα με πληροφορίες για τουλάχιστον 40 φόνους σε Βελιγράδι, Βιέννη, Ποντγκόριτσα και αλλού, είναι μόνο ένα μικρό δείγμα της αόρατης παρουσίας στη χώρα μας μελών δεκάδων ξένων συμμοριών, όπως και πολλών ενόπλων, κυρίως από χώρες της Μέσης Ανατολής.  Τα «Παραπολιτικά» αποκαλύπτουν τον «χάρτη» του πολυεθνικού οργανωμένου εγκλήματος, αλλά και των ένοπλων ομάδων που δίνουν το «παρών» κυρίως στα νότια προάστια της Αθήνας, αλλά και στη Θεσσαλονίκη.  ΓΕΩΡΓΙΑΝΗ ΜΑΦΙΑ  
Πολύ πιο επικίνδυνη.  Έχει σε κάποια επίπεδα σχέσεις µε τη ρωσική µαφία, όµως θεωρείται ότι η δράση της στην Ελλάδα είναι πολύ πιο επικίνδυνη, αφού σχετίζεται µε εκατοντάδες αιµατηρές ληστείες, ενώ έχει και πολυεθνική δράση. Οι Γεωργιανοί µαφιόζοι στην Ελλάδα σχετίζονται µε το 30%-40% από τις συνολικά 5.000 διαρρήξεις σε σπίτια και µε 500 ληστρικές επιδροµές σε κατοικίες.  Πρόκειται για το «γκρουπ της Τιφλίδας», µε αρχηγό τον Ρώσο µαφιόζο Ζαχαρία Καλάσοφ, και το «γκρουπ του Κουταΐσι», που κατευθύνεται από τον άλλον αρχιµαφιόζο, Ταριέλ Ονάνι. Γεωργιανοί κακοποιοί και ορισµένοι άλλοι Ρώσοι µαφιόζοι οργανώνουν στη χώρα µας µέχρι και… συνέδρια και «συσκέψεις» σε κεντρικά ξενοδοχεία, όπου έχουν δώσει το «παρών»… υψηλoί προσκεκληµένοι από συµµορίες του εξωτερικού. Σε ορισµένες συνεδριάσεις έχουν εκλεγεί και τα νέα ηγετικά µέλη της γεωργιανής µαφίας παγκοσµίως.  
Η ΜΑΦΙΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ  
Σύγκρουση φατριών  H διπλή δολοφονία στη Βάρη σχετίζεται µε τη διαµάχη των συµµοριών Skaljari και Kavac στην περιοχή του Κότορ στο Μαυροβούνιο, εξαιτίας της οποίας τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχουν σκοτωθεί περίπου 50 άτοµα, ενώ το ίδιο χρονικό διάστηµα οι συγκρούσεις µελών των συµµοριών σε Μαυροβούνιο και Σερβία έχουν κοστίσει τη ζωή σε 120 άτοµα.  Η σύγκρουση των δύο φατριών ξεκίνησε µετά την εξαφάνιση, το 2015, στην Ισπανία 200 κιλών κοκαΐνης, αξίας περίπου 20 εκατοµµυρίων δολαρίων, ενώ το 2018 υπήρξε όµοια, αλά… Βάρη δολοφονική επίθεση σε παµπ της Βιέννης µεταξύ µελών των δύο συµµοριών, που έχουν µεγάλες προσβάσεις και στην Αστυνοµία του Μαυροβουνίου.  
ΡΩΣΙΚΗ ΜΑΦΙΑ  
«Εμφύλιος» και μακελειό  Το πρώτο δείγµα ότι στη χώρα µας είχε έλθει χωρίς κανείς να αντιληφθεί οτιδήποτε, παράρτηµα της ρωσικής µαφίας ήταν η δολοφονία, τον Φεβρουάριο του 1997, του 37χρονου πρώην πράκτορα της KGB Αλεξάντρ Σαλόνικ, ο οποίος ήταν ένας από τους αρχηγούς της µαφίας του Κουργκάς και είχε βρεθεί στραγγαλισµένος στη Βαρυµπόµπη.  Ο Σαλόνικ, που φαινόταν να είχε αναµειχθεί σε δεκάδες ανθρωποκτονίες και είχε θεωρηθεί ύποπτος απόπειρας δολοφονικής επίθεσης τον Οκτώβριο του 1995 µε παγιδευµένο Ι.Χ. κατά του τότε Σκοπιανού προέδρου, Κίρο Γκλιγκόροφ, είχε φέρει στην Ελλάδα πολλούς συνεργούς του, που διέµεναν στους Θρακοµακεδόνες και το Λαγονήσι. Ωστόσο, φαίνεται να ξέσπασε «εµφύλιος» µεταξύ των Ρώσων µαφιόζων.  Θύµα της δολοφονικής διαµάχης ήταν και η 19χρονη φίλη του Σαλόνικ, πρώην Μις Ρωσία, Σβετλάνα Κότοβα. Πολλοί συνεργοί του Σαλόνικ βρέθηκαν αργότερα στην Ισπανία, ενώ τότε αποφασίστηκε η δηµιουργία στην Ασφάλεια Αττικής ειδικού τµήµατος για το οργανωµένο έγκληµα.  Το 1999 είχαν ανακύψει στοιχεία ότι στην Ελλάδα είχε φθάσει ο Ρώσος µαφιόζος Βλαντίµιρ Ταταρένκοφ, που είχε κατηγορηθεί για 11 φόνους στην περιοχή του Κρασνογιάρσκ, είχε εµφανιστεί στη Θράκη σαν µεγάλος επενδυτής και είχε γίνει δεκτός µε ενθουσιασµό από τοπικούς βουλευτές. Μάλιστα, στελέχη τότε της Νοµαρχιακής Αυτοδιοίκησης φέρεται να µετέβησαν στη Σιβηρία, ενώ οι Ρώσοι άνοιξαν λογαριασµό σε ιδιωτική τράπεζα της Αλεξανδρούπολης, ύψους 4 εκατ. δολαρίων. Από τότε υπήρχαν αρκετές ενδείξεις για µεταφορά των συγκρούσεων από τη Ρωσία στην Ελλάδα.  ΣΕΡΒΙΚΗ ΜΑΦΙΑ  
«Τίγρεις» και συνδικάτο εκτελεστών  Στην Ελλάδα έχουν δώσει το «παρών» και Σέρβοι µε διεθνή εγκληµατική δράση και δραστηριότητα στη διακίνηση µεγάλων φορτίων ναρκωτικών αλλά και λαθραίων τσιγάρων. Τον Σεπτέµβριο του 2000 δολοφονήθηκε στη Βάρη ο Σέρβος επιχειρηµατίας Βλαντίµιρ Μποκάν, ο οποίος φέρεται να ήλεγχε αποθήκες λαθραίων τσιγάρων στο Μπαρ του Μαυροβουνίου.  Ακόµη, τότε είχε διαπιστωθεί η παρουσία στην Ελλάδα των Σέρβων παραστρατιωτικών του καθεστώτος του Σλόµπονταν Μιλόσεβιτς «Τίγρεις» του Ζέλικο Ραζνάτοβιτς ή Αρκάν (δολοφονήθηκε στις 15 Ιανουαρίου 2000 στο Βελιγράδι). Οι «Τίγρεις» φαίνεται να είχαν επαφές µε το διαβόητο ελληνικό «συνδικάτο εκτελεστών», που είχε προχωρήσει σε τουλάχιστον 10 δολοφονίες.  Ακόµη, την περίοδο 2005-2015 είχε προκύψει ότι στην Ελλάδα είχαν διαµείνει τουλάχιστον 15 µέλη της διεθνούς συµµορίας «Ροζ Πάνθηρες», που είχαν προχωρήσει σε ληστρικές επιδροµές σε Γλυφάδα, Βούλα, Σαντορίνη και άλλα νησιά.  ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΗ ΜΑΦΙΑ  
Διακίνηση κοκαΐνης  Από την περίοδο 2011-2012 έχουν εντοπιστεί στην Ελλάδα ίχνη της αιµοσταγούς µεξικανικής µαφίας. Τον Νοέµβριο του 2012 εξελίχθηκε µια γιγαντιαία επιχείρηση της καναδικής Αστυνοµίας στις περιοχές του Κεµπέκ, του Οντάριο και της Βρετανικής Κολούµπια µε την κωδική ονοµασία «Φλύαρος», στην οποία συµµετείχαν περίπου 1.000 αστυνοµικοί, για την εξάρθρωση µιας µεγάλης εγκληµατικής οργάνωσης µε «βάση» τη µεξικανική µαφία.  Τα µέλη της συµµορίας φέρονται να διακίνησαν 40 τόνους κοκαΐνης από το Μεξικό. Από τις περαιτέρω έρευνες είχε προκύψει ότι πολλοί από τους συλληφθέντες είχαν σχέση µε τις συµµορίες Κόκκινοι Σκορπιοί, τα Αγόρια του Μακόµικ, αλλά και Hells Angels. Ωστόσο, είχαν τότε κατορθώσει να διαφύγουν τη σύλληψη µερικοί κατηγορούµενοι ως ηγετικά στελέχη της εγκληµατικής οργάνωσης. Ενας εξ αυτών, ελληνικής καταγωγής, είχε βρεθεί δολοφονηµένος στην περιοχή του Χάρακα Κερατέας, ενώ ένας άλλος, παλαιστινιακής καταγωγής, είχε εντοπιστεί σε τυχαίο αστυνοµικό έλεγχο στην Παλλήνη.  
ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ  Αεροπειρατείες και σφαγή  Από τις αρχές της δεκαετίας του ’70 έχει διαπιστωθεί ότι µέλη της Χεζµπολάχ, της οργάνωσης «Μαύρος Σεπτέµβρης» του Αµπούν Νιντάλ, συνεργάτες του αρχιτροµοκράτη «Κάρλος», αλλά και τα ύστερα χρόνια της «Αλ Κάιντα» και του ISIS, έχουν δώσει το «παρών» στην Ελλάδα. Εκείνη την περίοδο είχαν γίνει 3-4 αεροπειρατείες µε στόχους αεροπλάνα που ήταν στην Ελλάδα, πολύνεκρη επίθεση στο τότε Ανατολικό Αεροδρόµιο το 1973, στα γραφεία ισραηλινής αεροπορικής εταιρείας επίσης στο Ανατολικό Αεροδρόµιο κ.λπ.  Τότε είχαν δολοφονηθεί στη χώρα µας 15 άτοµα, ανάµεσα στα οποία Λίβυοι αντικαθεστωτικοί (στην κυβέρνηση Καντάφι), µέλη της παλαιστινιακής οργάνωσης PLO, υπάλληλος της ιορδανικής πρεσβείας, υπάλληλοι ναυτικού πρακτορείου στον Πειραιά, αλλά και Τούρκος διπλωµάτης από οργάνωση που υποστήριζε την απελευθέρωση της Αρµενίας.  Είχαν εξάλλου υπάρξει βοµβιστικές επιθέσεις σε µπαρ στη Γλυφάδα, όπου σύχναζαν αλλοδαποί. Τότε είχε διαπιστωθεί και επαφή µελών αραβικών οργανώσεων µε Ελληνες τροµοκράτες κυρίως του «ΕΛΑ», ενώ στα αιµατηρά συµβάντα είχε διαπιστωθεί εµπλοκή ξένων πρακτόρων. Τον Ιούλιο του 1988 σηµειώθηκε η σφαγή -µε συνολικά 13 θύµατα- στο κρουαζιερόπλοιο «City of Poros». Είχε προηγηθεί η έκρηξη παγιδευµένου µε εκρηκτικά αυτοκινήτου στο Τροκαντερό λίγη ώρα µετά την αναχώρηση του κρουαζιερόπλοιου.  
ΙΤΑΛΙΚΗ ΜΑΦΙΑ  
Το ριφιφί και η Ντραγκέτα  Μέλη της Καµόρα, της Ντραγκέτα και άλλων συµµοριών… ξεκουράζονται ή χρησιµοποιούν ως ορµητήριο τη χώρα µας. Η ΕΛ.ΑΣ. είχε πληροφορίες ότι το περιβόητο ριφιφί τα Χριστούγεννα του 1992 στην τότε Τράπεζα Εργασίας, µε τούνελ κάτω από την οδό Καλλιρρόης, ήταν έργο της ιταλικής µαφίας στην Ελλάδα. Το καλοκαίρι του 2000 είχε προκύψει η σύγκρουση στα νότια προάστια της Αθήνας, στη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα δύο συµµοριών της ιταλικής εγκληµατικής οργάνωσης Sacra Corona Unita, που έχουν έδρα στις πόλεις Οστούνι, Φαζάνο και Απουλία.  Τον Αύγουστο του 2000 σηµειώθηκε η δολοφονία στη Βάρκιζα του 37χρονου Αντόνιο Σαβέριο Μπενβενούτο, που αποδόθηκε στις διαµάχες της ιταλικής µαφίας στην Ελλάδα. Ακόµη, είχε προκύψει η παρουσία της εγκληµατικής οργάνωσης Remo Letse Libere, όπως και άλλων παραρτηµάτων της διαβόητης Ντραγκέτα.  
Η ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ 
 Βόμβες, βεντέτα, φόνοι  Τον Μάρτιο του 2019 εξερράγη βόµβα στη Λεωφόρο Βουλιαγµένης µε στόχο το Ι.Χ. ενός 46χρονου Αυστραλού, ο οποίος θεωρούνταν αρχηγός του παραρτήµατος της Μελβούρνης της συµµορίας µοτοσυκλετιστών Comancheros, οι οποίοι συµµετείχαν σε αιµατηρή βεντέτα εντός κι εκτός Αυστραλίας µε άλλες εγκληµατικές οργανώσεις και κυρίως µε το παράρτηµα των Hells Angels (οργάνωση µοτοσυκλετιστών µε εγκληµατική δραστηριότητα) στην Αυστραλία.  H ΕΛ.ΑΣ. είχε βάλει στο στόχαστρο µέλη των Hells Angels στην Ελλάδα για υποθέσεις διακίνησης κοκαΐνης, για βοµβιστική επίθεση το 2011 σε εµπορικό κέντρο της Γλυφάδας, ενώ τέσσερα χρόνια αργότερα υπήρξε και βοµβιστική επίθεση στα γραφεία της οργάνωσης στη Βάρη. Τον Νοέµβριο του 2018 δολοφονήθηκε στη Βούλα ο 46χρονος Ελληνοαυστραλός επιχειρηµατίας Γιάννης Μακρής.  ΠΗΓΗ: parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου