Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

Σύρος: Τρία πιτσιρίκια συνελήφθησαν για κυκλοφορία πλαστού χαρτονομίσματος


Οι τρεις ανήλικοι οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου. Να βγάλουν χρήματα και να τα μοιραστούν είχαν σκοπό τρεις Έλληνες πιτσιρικάδες στην Σύρο και σκέφτηκαν να… παραχαράξουν ένα χαρτονόμισμα ονομαστικής αξίας 100 ευρώ και να αγοράσουν με αυτό προϊόντα μικρής αξίας από ένα κατάστημα, εισπράττοντας τα ρέστα!...
  «Εμπνευστής» του κόλπου ήταν ένας 16χρονος, ο οποίος έδωσε στους δυο 13 χρόνους φίλους του το πλαστό χαρτονόμισμα πιστεύοντας ότι δεν θα κινούσαν υποψίες λόγω της μικρής τους ηλικίας. Εκείνοι, όμως, προδόθηκαν από την ταραχή τους όταν πήγαν να πληρώσουν αυτά που αγόρασαν το απόγευμα του Σαββάτου κι αυτό έκανε τον ιδιοκτήτη του καταστήματος να ελέγξει πιο προσεκτικά το χαρτονόμισμα.  Όταν διαπίστωσε ότι ήταν πλαστό, ειδοποίησε αστυνομικούς της Ασφαλείας Ερμούπολης που συνέλαβαν τους δυο πιτσιρικάδες και εκείνοι αποκάλυψαν ότι η ιδέα ανήκε στον 16χρονο, που επίσης συνελήφθη. Οι τρεις ανήλικοι οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για κυκλοφορία παραχαραγμένου χαρτονομίσματος και περιλαμβάνει τους γονείς τους που κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου