Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 15 Μαΐου 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό στις 18:00 στην ισραηλινή πρεσβε

Πετροπόλεμος έξω από την ισραηλινή πρεσβεία -vid

"Πρέπει να τερματιστούν άμεσα οι βομβαρδισμοί και οι παράνομοι ισραηλινοί εποικισμοί" αναφέρει σε ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ για τη συγκέντρωση στην ισραηλινή πρεσβεία.

Σε παράσταση διαμαρτυρίας στην ισραηλινή πρεσβεία σήμερα το απόγευμα στις 18.00 καλούν οι νομαρχιακές οργανώσεις Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, "η διεθνής κοινότητα, και ειδικά η ΕΕ, δεν μπορεί να μένει αμέτοχη μπροστά στη φρίκη των βομβαρδισμών και να περιορίζεται στην έκδοση ανακοινώσεων".

"Ενώνουμε τις φωνές μας με τους προοδευτικούς και δημοκρατικούς

πολίτες σε όλον τον κόσμο, ειδικά στην Παλαιστίνη και το Ισραήλ, αγωνιζόμαστε για την ειρήνη και τη δικαιοσύνη. Πρέπει να τερματιστούν άμεσα οι βομβαρδισμοί που έχουν στοιχίσει ήδη τη ζωή σε δεκάδες συνανθρώπους μας, να σταματήσουν οι παράνομοι ισραηλινοί εποικισμοί, το Ισραήλ να σεβαστεί το διεθνές δίκαιο και τις αποφάσεις του ΟΗΕ, να ξεκινήσουν άμεσα ειρηνευτικές συνομιλίες", συνεχίζει η ανακοίνωση και καταλήγει:

"Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στηρίζει αποφασιστικά μια δίκαιη και βιώσιμη λύση του Παλαιστινιακού, σύμφωνη με τις αποφάσεις του ΟΗΕ. Δηλαδή, αυτή των δύο κρατών, Ισραήλ και Παλαιστίνης, που θα συνυπάρχουν με ειρήνη και ασφάλεια, στα σύνορα του 1967 και με πρωτεύουσα του Παλαιστινιακού κράτους την Ανατολική Ιερουσαλήμ".

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου