Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 9 Μαΐου 2021

Θεσσαλονίκη: Η στιγμή της σύλληψης 36χρονης που έστησε την απαγωγή της – Χαμός στα ΚΤΕΛ (video)

Η 36χρονη σκηνοθέτησε την απαγωγή της, για να κερδίσει χρήματα από στενούς συγγενείς της. Οι εξελίξεις της γύρισαν μπούμπερανγκ…

Για την υπόθεση συνελήφθη η 36χρονη ενώ αναζητείται ο 30χρονος συνεργός και σύντροφός της. Συγκεκριμένα, η 36χρονη μαζί με τον σύντροφό της ζήτησαν 3.000 ευρώ από τη θεία και τον ξάδερφό της, υποστηρίζοντας ότι η 36χρονη έχει πέσει θύμα απαγωγής.

Ο 30χρονος τηλεφώνησε στους συγγενείς της 36χρονης και προφασιζόμενος ότι την έχει απαγάγει ζήτησε χρήματα απειλώντας μάλιστα ότι θα της κάνει κακό. Οι αστυνομικοί που δεν πείστηκαν από όλα αυτά έκαναν έρευνες και η υποτιθέμενη απαχθείσα βρέθηκε το απόγευμα της ίδιας ημέρας σε υπεραστικό λεωφορείο που εκτελούσε δρομολόγιο από Σέρρες προς Θεσσαλονίκη, ενώ αποκαλύφθηκε ότι ουδέποτε υπήρξε θύμα αρπαγής, πλην όμως υπήρξε σχετική συνεννόηση μεταξύ των δραστών, προκειμένου να αποκομίσουν παράνομα περιουσιακό όφελος.

Η συλληφθείσα, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα και συνεχίζονται οι αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του συνεργού της. O πρόεδρος του ΚΤΕΛ Σερρών περιγράφει πώς έγινε η σύλληψη της 36χρονης στο λεωφορείο. Δείτε το βίντεο του epiloges.tv…
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου