Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 13 Μαΐου 2021

Νέα Σμύρνη: Έκαναν κορονοπάρτι στην πλατεία και… μαχαίρωσαν ηλικιωμένο που τους έκανε παρατήρηση

Μαχαίρωσαν και λήστεψαν ηλικιωμένο στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, γιατί έκανε παρατήρηση σε νεαρούς για κορονοπάρτι.

Μια υπόθεση που αποκαλύπτει το protothema.gr η οποία σοκάρει και προκαλεί, σημειώθηκε γύρω στις 5 τα ξημερώματα στην πλατεία της Νέας Σμύρνης.

Ομάδα νεαρών που προφανώς διασκέδαζαν στην πλατεία, επιτέθηκαν σε έναν διερχόμενο ηλικιωμένο ο οποίος τους έκανε παρατήρηση για τον συνωστισμό και όταν τους είπε ότι θα καλέσει την Αστυνομία, τον μαχαίρωσαν και τον λήστεψαν.

Ο 60χρονος, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ στο σημείο αστυνομικοί του Τμήματος ψάχνουν κάμερες και μαρτυρίες που θα τους οδηγήσουν στα ίχνη των δραστών της πρωτοφανούς επίθεσης.

Πηγή: protothema

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου