Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 4 Μαΐου 2021

Κωνσταντοπούλου για Τσίπρα»: Μη διαλύεις την αμφιβολία για το αν είσαι ηλίθιος

 Κωνσταντοπούλου για Τσίπρα»: Μη διαλύεις την αμφιβολία για το αν είσαι ηλίθιος | tanea.gr

Το γλωσσικό ατόπημα του πρωθυπουργού σχολίασε η πρώην πρόεδρος της Βουλής με ένα αιχμηρό tweet.

TANEA Team

«Πάρτι» έγινε στο Τwitter με τη λέξη «τυμβωθηρία» που εκστόμισε ο Αλέξης Τσίπρας το βράδυ της Παρασκευής στην παρουσίαση του συνδυασμού για την Περιφέρεια Αττικής με επικεφαλής την Ρένα Δούρου. Το γλωσσικό ατόπημα του πρωθυπουργού σχολίασε και η Ζώη Κωνσταντοπούλου με ένα λιτό, αλλά ιδιαίτερα καυστικό μήνυμα.

Η κυρία Κωνσταντοπούλου, χρησιμοποιώντας τη γνωστή ρήση του

Μαρκ Τουαίην, έγραψε: «Είναι καλύτερα να κρατάς το στόμα σου κλειστό και να σε περνούν για ηλίθιο παρά να το ανοίγεις και να διαλύεις κάθε αμφιβολία. Μαρκ Τουαίην».

Είναι καλύτερα να κρατάς το στόμα σου κλειστό και να σε περνούν για ηλίθιο παρά να το ανοίγεις και να διαλύεις κάθε αμφιβολία. Μαρκ Τουαίην
Image
307
22
Copy link to Tweet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου