Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 16 Μαΐου 2021

Ένταση και χημικά έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ

 Επεισόδια με χρήση χημικών έγιναν το απόγευμα του Σαββάτου (15.05.2021) έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ στην Αθήνα.

Όλα ξεκίνησαν όταν πορεία από αλληλέγγυους στην Παλαιστίνη έφτασε έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ. Εκεί είχαν αναπτυχθεί ισχυρές δυνάμεις και κλούβες της αστυνομίας.

Η αστυνομία έκανε χρήση χημικών και της αύρας για να διαλύσει τον κόσμο.

Από τα επεισόδια υπήρξαν τραυματισμοί διαδηλωτών.

Η πορεία αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη, με μπροστάρη τον αρχηγό των Πακιστανών Τζαβέντ Ασλάμ, κατευθύνεται προς την πρεσβεία του Ισραήλ. Δεν γνωρίζει, οτι ο @nmitarakis με τον @bogdanosk έχουν ασκήσει στο τουίτερ αίτηση ακύρωσης της απόφασης που του χορηγεί άσυλο και θα απελαθεί.
218
15
Αντιγραφή συνδέσμου στο Tweet
  Δείτε τις εικόνες…






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου