Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 12 Μαΐου 2021

Ισραήλ: Απάντηση με αεροπορικά χτυπήματα εναντίον στρατιωτικών στόχων της Χαμάς

 Απάντηση με αεροπορικά χτυπήματα εναντίον στρατιωτικών στόχων της Χαμάς

Με σειρά από αεροπορικά πλήγματα εναντίον στρατιωτικών διοικητών της τρομοκρατικής οργάνωσης Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας απάντησε σήμερα το Ισραήλ μετά τη «βροχή» ρουκετών που εκτοξεύθηκαν εναντίον ισραηλινών πόλεων, μεταξύ αυτών και το Τελ Αβίβ.

Μετά από μια νύχτα που σημαδεύτηκε από ανταλλαγές πυρών, ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε σήμερα πως ολοκλήρωσε νέα ευρεία «σειρά επιδρομών», πλήττοντας ιδίως «κατοικίες που ανήκαν

σε ανώτερα στελέχη της τρομοκρατικής οργάνωσης Χαμάς». Συγκεκριμένα οι ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ εξαπέλυσαν μια σειρά από συντονισμένα αεροπορικά χτυπήματα στην Πόλη της Γάζας και τη Χαν Γιουνίς σκοτώνοντας αρκετούς κορυφαίους διοικητές της στρατιωτικής ηγεσίας της Χαμάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου