Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 13 Μαΐου 2021

ΛΟΓΙΚΟ! ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΣΤΗ ΦΟΥΝΤΑ🤣🤣🤣🤣Άδωνις πήρε τηλέφωνο τον Καρανίκα του ΣΥΡΙΖΑ - Τι συζήτησαν

Άνθρωπος των εκπλήξεων ο υπουργός Ανάπτυξης

Ο  Άδωνις Γεωργιάδης  είναι τελικά ο άνθρωπος των εκπλήξεων. Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο υπουργός Ανάπτυξης με τον Νίκο Καρανίκα για το θέμα της φαρμακευτικής κάνναβης.

Αυτό αποκάλυψε ο σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο «Κόκκινο». «Μου τηλεφώνησε ο ίδιος ο Άδωνις Γεωργιάδης και μου ζήτησε συγγνώμη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Καρανίκας και πρόσθεσε ότι κανένας δεν κατόρθωσε να τον θίξει, γιατί οι άνθρωποι που τον γνωρίζουν ξέρουν την ποιότητά του. «Τί έλεγαν για μένα; Οτι είμαι λαϊκής καταγωγής, λες και αυτό αποτελεί μειονέκτημα».

«Το νομοσχέδιο το δικό μας για την κάνναβη το ψήφισε μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ. Η ΝΔ λέει ότι τώρα κατάλαβε τί ακριβώς σηματοδοτούσε αυτό το νομοσχέδιο και για τους ασθενείς αλλά και για την οικονομία. Πρόκειται για 250 δις επένδυση σε 5 χρόνια και θα πρέπει να είναι κάποιος πολιτικά κομπλεξικός για να πει όχι. Εμείς δεν είμαστε, δεν κάνουμε μικροπολιτική και γι΄αυτό βοήθησα και στη διαμόρφωση του νομοσχεδίου. Μας ενδιαφέρει να προχωρήσει αυτό που σε άλλες χώρες δίπλα μας είναι ήδη κεκτημένο» εξήγησε ο κ. Καρανίκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου