Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 14 Μαΐου 2021

Τζήμερος: Αν ο συνασπισμός μας δεν μπει στη Βουλή, αποχωρώ από την πολιτική

Την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την πολιτική και την αρθρογραφία, εάν ο συνασπισμός του με τον Φαήλο Κρανιδιώτη δεν λάβει το απαιτούμενο ποσοστό ώστε να εισέλθει στη Βουλή στις επόμενες εθνικές εκλογές, γνωστοποίησε ο Θάνος Τζήμερος στους διαδικτυακούς του φίλους.

Σε ανάρτησή του στο facebook και επικαλούμενος τη δημοφιλία ενός άρθρου του, ο Θάνος Τζήμερος έγραψε χαρακτηριστικά: "Σας ενημερώνω πως τη δυνατότητα 'διαβάζω & επιδοκιμάζω Τζήμερο' αλλά ψηφίζω τον άλλον για να φύγει ο παρα-άλλος δεν θα την έχετε άλλη φορά. Στις επόμενες εθνικές εκλογές αν ο συνασπισμός μας με τον Φαήλο δεν μπει στη Βουλή, εγώ αποχωρώ από την πολιτική και φυσικά και από την αρθρογραφία".

Thanos Tzimeros
την Τετάρτη

Σας ενημερώνω πως τη δυνατότητα "διαβάζω & επιδοκιμάζω Τζήμερο" αλλά ψηφίζω τον άλλον για να φύγει ο παρα-άλλος δεν θα την έχετε άλλη φορά. Στις επόμενες εθνικές εκλογές αν ο συνασπισμός μας με τον Φαήλο δεν μπει στη Βουλή, εγώ αποχωρώ από την πολιτική και φυσικά και από την αρθρογραφία.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ Συνένοχοι στον φόνο 0 Σάντσεθ, η Αχτσιόγλου και 0 Αλέξης Τσίπρας Εκπρόσωπος Ερντογάν: Η Τουρκία δεν θα φύγει από τη Λιβύη- Να... υποχωρήσουν οι ΗΠΑ για τα F35"
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ Συνένοχοι στον φόνο (166) Οι φόλες σε ζώα θα τιμωρούνται με κάθειρξη έως 10 χρόνια (75) Τα "σταματημένα" ρολόγια του κ. Αλέξη... (71)"
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
477
108
17

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου