Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

Ο Διευθυντής που προσπάθησε να καταλύσει το κράτος δικαίου

 

Πριν λίγες μέρες μάθαμε ότι ένας αξιωματικός με την κωδική ονομασία Α100 έδωσε εντολή να σταματήσει η καταδίωξη των ρομά, κάτι που ευτυχώς δεν μεταφέρθηκε στους ήρωες αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, αλλά έμεινε να το φωνάζει το κέντρο, καθώς ήταν μια παράτυπη και παράνομη εντολή που ο Α100 έδωσε με δική του ευθύνη.

Απ’ότι μάθαμε ο κύριος Α100 έδωσε εντολή να σταματήσει η καταδίωξη, αναρωτιέται κανείς βέβαια αν σκέφτηκε ότι κάποιος φτωχός άνθρωπος θα έχανε το βιός του από αυτή την επιλογή του, ή την ανοχή που θα έδειχνε η αστυνομία στο οργανωμένο έγκλημα.

Τελικά το αυτοκίνητο άνηκε σε έναν φτωχό πακιστανό που καθάριζε τζάμια για να ταΐσει τα 5 παιδιά του. Γιατί δώσατε αυτή την εντολή κ. Αρχηγέ της Άμεσης Δράσης; Γιατί ξεχάσατε τον όρκο σας κύριε Κουτσιβίτη Κωνσταντίνε;

Οι πολίτες πληρώνουν με το υστέρημα τους την ΕΛ.ΑΣ. μέσο των φόρων τους, και τον μισθό σας. Ο ρόλος σας είναι να προστατέψετε τους πολίτες και την περιουσία τους, αυτό κλεισθήκατε να κάνετε και αποτύχατε!

Είχατε υποχρέωση να συλλάβετε τους κακοποιούς που έκλεψαν το αυτοκίνητο, και το κάθε αυτοκίνητο στην Ελλάδα, και αν μας πείτε ότι δεν έχετε αστυνομικούς, τότε να διώξετε όσους έχετε για δουλειές γραφείου και για φρούρηση υψηλών προσώπων και κτηρίων, και να επανδρώσετε τις ομάδες ΔΙΑΣ, Ζήτα, κτλ.

Κύριε Κουτσιβίτη όλα αυτά θα είχαν σημασία εάν κάνατε την δουλειά σας, την οποία και αρνηθήκατε να κάνετε το μοιραίο εκείνο βράδυ, όπου δράσατε εκτός λογικής και κανόνων της Αστυνομίας, ενός σώματος που μετράει σχεδόν κάθε χρόνο νεκρούς ανθρώπους στο καθήκον, άντρες και γυναίκες που κράτησαν τον όρκο τους μέχρι τέλους.

Κύριε Διοικητά κάνατε ένα λάθος, και θα το καταλαβαίναμε όλοι οι Έλληνες πολίτες εάν το λέγατε δημόσια και ζητούσατε μια συγγνώμη από τα παιδιά της ΔΙΑΣ που τους αφήσατε μόνους, αλλά εσείς επιλέξατε την σιωπή, και στο κέντρο, και μετά, και τώρα. Θα μπορούσατε να είστε ήρωας, αλλά οι ήρωες προστατεύουν τους αδύναμους, δεν τους αφήνουν αβοήθητους και μόνους τους. Ίσως εάν δρούσατε διαφορετικά, να γλίτωνε και ο ρομά που σκοτώθηκε στη συμπλοκή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου