Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021

Τραυματίες αστυνομικοί στα Μέγαρα – Δέχθηκαν σκάγια από καραμπίνα

 

Ελαφρά τραυματίες δύο αστυνομικοί με σκάγια από καραμπίνα στην περιοχή των Μεγάρων όπου γίνονται επεισόδια με αφορμή το θάνατο του 20χρονου στο Πέραμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί δέχθηκαν πυροβολισμούς από καραμπίνα και τραυματίστηκαν στα πόδια, ευτυχώς ελαφρά.

Τα επεισόδια λαμβάνουν χώρα από το απόγευμα καθώς στην περιοχή έχουν συγκεντρωθεί δεκάδες Ρομά που διαμαρτύρονται για τον θάνατο του 20χρονυ προχθές στο Πέραμα, μετά από καταδίωξη.

Ο 20χρονος χτυπήθηκε από αστυνομικούς οι οποίοι έριξαν 38 σφαίρες, ενώ τραυματίστηκε ένας ανήλικος και καταζητείται ένας ακόμη.

Οι αστυνομικοί των ΜΑΤ τραυματίστηκαν στην περιοχή της Παχής στα Μέγαρα από πυρά καραμπίνας. Οι πυροβολισμοί προήλθαν από Ρομά. Οι τραυματισμοί είναι στα πόδια.

Από προχθές οι αστυνομικοί βρίσκονται σε διαρκή συναγερμό καθώς φοβούνται ότι θα υπάρξουν αντίποινα για το θάνατο του 20χρονου. Τα επεισόδια στην περιοχή των Μεγάρων είναι συνεχή με Ρομά να επιτίθενται σε διμοιρίες των ΜΑΤ που είναι στην περιοχή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις Τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου