Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021

ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΡΑΙΑ ΔΙΑΤΑΡΑΞΕΙ ΦΡΕΝΩΝ!!!

 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται, εξωτερικοί χώροι και πλήθος

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. ΟΙ ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΜΕΡΑ25 ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΝ ΑΜΥΝΗ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ.
Η Αστυνομία τους είπε ευγενικά (πού να τολμήσει πλέον να υψώσει φωνή;) να πιάσουν μόνο τη μια λωρίδα στο οδόστρωμα. Όμως οι Βουλευτές
του ΜέΡΑ25 Κρίτων Αρσένης και Μαρία Απατζίδη άρχισαν να φωνάζουν και να βρίζουν τους Αστυνομικούς επικαλούμενοι τη βουλευτική τους ιδιότητα! Ταυτόχρονα εξώθησαν τον κόσμο να καταλάβει και την άλλη πλευρά του οδοστρώματος. Στη συνέχεια αναρχοαριστεροί έβαλαν φωτιά σε κάδους βρίζοντας τους Αστυνομικούς εν χορώ με το κλασικό "μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι".
Οι ενέργειες αυτών των βουλευτών είναι παράνομες, αλλά δυστυχώς τους καλύπτει η βουλευτική ασυλία. Αν το κράτος λειτουργούσε, Αρσένης και Απατζίδη έπρεπε να έχουν συλληφθεί επ' αυτοφόρω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου