Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 14 Μαΐου 2022

ΓΕΡΟ ΜΗΤΡΟΠΕΤΡΟΒΑΣ.

 Μπορεί να είναι απεικόνιση ένα ή περισσότερα άτομα και γένι

ΓΕΡΟ ΜΗΤΡΟΠΕΤΡΟΒΑΣ. Ο ΗΡΩΑΣ ΤΟΥ ΒΑΛΤΕΤΣΙΟΥ. Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ.77 ΕΤΩΝ. ΣΚΟΤΩΝΕ ΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΣ ΑΡΙΣΤΑ ΤΗΝ ΧΡΟΝΟΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΙΟΦΥΛΙΟΥ.ΧΕΙΡΙΖΟΤΑΝ ΑΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΑΘΙ.ΣΚΟΤΩΣΕ ΣΤΟ ΒΑΛΤΕΤΣΙ 15 ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΗΔΕΣ.ΗΘΕΛΕ ΤΑΧΕΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΡΥΟΦΥΛΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΠΕΘΑΝΕ 93 ΧΡΟΝΩΝ Ο ΜΠΑΡΜΠΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΦΩΝΑΖΕ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΕ.ΠΕΘΑΝΕ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου