Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 18 Μαΐου 2022

Επιβεβαίωσε την ισχυρή ελληνοαμερικανική συμμαχία η Καμάλα Χάρις

Επιβεβαίωσε την ισχυρή ελληνοαμερικανική συμμαχία η Καμάλα Χάρις

Τις τρέχουσες γεωπολιτικές εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και στη Μέση Ανατολή συζήτησε η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Καμάλα Χάρις με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Το τετ α τετ μεταξύ των δύο πλευρών έγινε στο Καπιτώλιο, μετά την ομιλία του πρωθυπουργού στην κοινή συνεδρίαση του Κογκρέσου.

Σύμφωνα με το γραφείο της αμερικανικής αντιπροεδρίας, η Καμάλα Χάρις επιβεβαίωσε την ισχυρή ελληνοαμερικανική συμμαχία, καθώς και την κοινή δέσμευση στις δημοκρατικές αξίες, στους διεθνείς κανόνες και στο κράτος δικαίου.

Επιπλέον, ευχαρίστησε τον Έλληνα πρωθυπουργό για τη σθεναρή υποστήριξη της Ελλάδας στην Ουκρανία και την αλληλεγγύη της απέναντι στη ρωσική επιθετικότητα. Μάλιστα στο σημείο αυτό αναγνώρισε τη συμβολή της Ελλάδας στις προσπάθειες που καταβάλλει η Ευρώπη για τη διαφοροποίηση του ενεργειακού της εφοδιασμού.

«Ισχυροί δεσμοί και βαθαίνουν»

«Οι δεσμοί ανάμεσα στις δύο χώρες μας είναι ισχυροί και βαθαίνουν κάθε μέρα που περνά», έγραψε επίσης στο Twitter η Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Καμάλα Χάρις μετά την ομιλία του Έλληνα πρωθυπουργού στο αμερικανικό Κογκρέσο.

Η Καμάλα Χάρις αναφέρθηκε στη συνεδρίαση του Κογκρέσου όπου μίλησε ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στην οποία προήδρευσε, αναρτώντας μαζί και φωτογραφία.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου