Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 28 Μαΐου 2022

 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Stergios Gialaoglou
Αυτό είναι το απαραίτητο εκπαιδευτικό υλικό και εξοπλισμός για τους Έλληνες φοιτητές σε ένα ελληνικό ΑΕΙ.
Αυτό που δεν βλέπουν οι τυφλοί και αόμματοι κομματικά εμπαθείς, αυτό που προστατεύουν όλα τα κόμματα πλην ενός, κατηγορώντας την αστυνομία, βλέποντας μόνο τις ΑΥΡΕΣ και τα ΜΑΤ, που η δουλειά τους είναι να μην επιτρέπουν στα μελετηρά παιδιά να διαβάσουν. Διαβάζεις στις ειδήσεις «φοιτητες με κράνη και ολοπρόσωπες μάσκες με μολότοφ και καδρόνια, διαμαρτυρήθηκαν για την πανεπιστημιακή αστυνομία» και αναρωτιέσαι όλοι αυτοί οι κουραστικά φλύαροι και εμμονικα συντηρητικοί, τι βλέπουν που δεν βλέπω εγώ;
Τα πανεπιστήμια δεν είναι στέκια ανομίας, αργόσχολων και φανατικών, δεν είναι φυτώρια κομματικών στρατών, δεν είναι στέκια χασομέρηδων ιδεοληπτικών. Ούτε γιάφκες όπλων και συμμοριών.
Αν δεν σας ενοχλούν οι καταδρομικες επιθέσεις από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο, το κάψιμο του αυτοκινήτου του Πρύτανη του Μετσοβειου, το χτίσιμο της πόρτας του Πρύτανη του Δημοκρίτειου, θα καταπιείτε αμάσητη την είδηση ότι τα παιδιά όλων αυτών που καλοπιάνουν αυτό άρρωστο σύστημα ανομίας στα ΑΕΙ, θα σπουδάσουν σε ξένα πανεπιστήμια του εξωτερικού και θα χαρίσουν το μπάχαλο στα δικά μας παιδιά που κανεις δεν τα ρώτησε για το πως θέλουν το πανεπιστήμιο που θα σπουδάσουν.
Είμαστε με την Βιβλιοθηκη φυσικά. Εμείς τα παιδιά του δημοσίου σχολείου, του δημοσίου Πανεπιστημίου, είμαστε με την νομιμότητα και την οργανωμένη πολιτεία.Γιατί μεγαλώσαμε και μάθαμε.
Στους «αιώνιους» κατά κυριολεξία ή μεταφορικά φοιτητές και σε όσους μεγάλωσαν χωρίς να αποβάλλουν το σύνδρομο του επαναστάτη που στέρεψε από αιτία, δεν θα χαρίσουμε το μέλλον της ελληνικής παιδείας και του ελληνικού πανεπιστημίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου