Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 27 Απριλίου 2023

Επιμένει ο Μυλωνάκης: Ο Βελόπουλος πήρε από τους βουλευτές 240.000 ευρώ «μαύρα»

Διαχεριστικό έλεγχο όλων των οικονομικών του κόμματος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου ζητά ο πρώην βουλευτής του κόμματος, Αντώνης Μυλωνάκης και μάλιστα ενημέρωσε ήδη σχετικά τον Πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα. Του ζήτησε με την σειρά του να ενημερώσει και τους υπόλοιπους προέδρους των κομμάτων, καθώς πλέον όπως λέει «εδώ υπάρχει κλοπή και το θέμα δεν είναι πολιτικό».

Όπως εξήγησε ο ίδιος στο ethnos.gr συνολικά ο κ. Βελόπουλος πήρε από τους βουλευτές ως «μαύρα» χρήματα 240.000 ευρώ, τα οποία παραμένει άγνωστο προς τα που κατευθύνθηκαν. Μάλιστα, όπως υπογραμμίζει υπάρχουν και στοιχεία ότι ο ίδιος κάθε πρώτη του μήνα έδινε τα λεφτά στο κόμμα, την στιγμή που ο ίδιος ο κ. Βελόπουλος αρνείται ότι υπήρχαν τέτοιου είδους συναλλαγές. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου