Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 30 Απριλίου 2023

 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο
 Μην σας κάνει εντύπωση η επίθεση των θρασύδειλων αριστεριστών στον Θανάση Πλεύρη την ώρα που έτρωγε με τα παιδιά του στα Πετράλωνα , που δεν σεβάστηκαν τις λίγες ώρες οικογενειακής χαλάρωσης.
Είναι από την ίδια μήτρα αυτών που του εύχονταν ψόφους και αργό θάνατο , όταν περνούσε θέμα με την υγεία του και η ζωή του κρεμόταν από μια κλωστή.
Κάποιοι την αλητεία και την δειλία την έχουν κάνει επάγγελμα.
Το μόνο που καταφέρνουν είναι να δείχνουν τον πραγματικό εαυτό τους , αλλά και να δυναμιτιζουν το εκλογικό κλίμα.
Συμπαραστεκομαστε στον Θανάση Πλεύρη για αυτή την άνανδρη επίθεση και αναμένουμε αυτές οι μαφιοζικου τύπου επεμβάσεις να καταδικαστουν από το σύνολο του πολιτικού κόσμου , ώστε να μην έχουμε άλλα τέτοια φαινόμενα και αν γίνεται να εντοπιστούν οι ένοχοι για να μην υπάρχει συνέχεια , κακό παράδειγμα και ατιμωρησία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου