Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 30 Απριλίου 2023

ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΗ ΜΠΟΓΔΑΝΟΥ

 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και γένι
 Idiotες ΙΙ
Από όταν διαγράφηκε από τη ΝΔ ο κ. Μπογδάνος:
✔️Έκανε κόμμα με τους Τζήμερο - Κρανιδιώτη
✔️Έφερε στο κόμμα αυτό τη Λατινοπούλου (οι άλλοι λένε χωρίς να τους ρωτήσει)
✔️Έφυγε από το κόμμα Τζήμερου - Κρανιδιώτη, παίρνοντας μαζί του τη Λατινοπούλου, την οποία έκανε αντιπρόεδρο
✔️Πήγε στη κόμμα Εμφιετζόγλου, χωρίς τη Λατινοπούλου, με την οποία έκτοτε είναι στα μαχαίρια
✔️Έμεινε εκτός εκλογών μετά την απόφαση του ΑΠ που έκοψε το κόμμα Εμφιετζόγλου
✔️Μετά την εν λόγω απόφαση του ΑΠ, απηύθυνε δημόσια έκκληση στον Κασιδιάρη (από το ραδιοφωνικό σταθμό Alpha) να τον σώσει πολιτικά. Εντωμεταξύ το προηγούμενο βράδυ διαβεβαίωνε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να συμπορευθεί με τον Κασιδιάρη!
Λυπηρή η πορεία για έναν προβεβλημένo δημοσιογράφο και μετά πολιτικό, που, αν «καθόταν στα αυγά του», πιθανώς να ήταν πάλι στη ψηφοδέλτια της ΝΔ.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που με προσωπικά του απόφαση τον ενέταξε προ 4ετίας στα ψηφοδέλτια της ΝΔ, πρέπει σίγουρα να έχει μετανιώσει πικρά για την επιλογή του εκείνη.
Ευτυχώς, έστω καθυστερημένα και με το απαραίτητο … σπρώξιμο από το Ν. Δένδια, κατάλαβε το λάθος του και έπραξε τα δέοντα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου