Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 13 Απριλίου 2024

Βουλή απαντάει σε νέα ΛΑΣΠΗ της Κω/λου: Καμία συσκότιση για το τροχαίο δυστύχημα στην είσοδο του Κοινοβουλίου το 2021 -Τα βίντεο παραδόθηκαν άμεσα

Στις αναφορές της Ζωής Κωνσταντοπούλου σχετικά με το τροχαίο δυστύχημα που συνέβη επί της Βασιλίσσης Σοφίας, στην είσοδο του κτιρίου, απαντούν κύκλοι της Βουλής, τονίζοντας πως το οπτικό υλικό από τις κάμερες παραδόθηκε άμεσα στις Αρχές.

Καμία συσκότιση δεν έχει υπάρξει σχετικά με τη διερεύνηση των συνθηκών του τραγικού δυστυχήματος που σημειώθηκε τον Μάρτιο του 2021 έξω από την είσοδο της Βουλής, επί της Βασιλίσσης Σοφίας, ανέφεραν κύκλοι της Βουλής, απαντώντας στις σχετικές αναφορές που έκανε χθες από το βήμα τα Ολομέλειας η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Χαρακτηριστικά, ανέφεραν πως «το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στις 12 Μαρτίου 2021, στις 12.25 το μεσημέρι. Την ίδια ημέρα, η αρμόδια προανακριτική Αρχή ζήτησε από την Βουλή το καταγραφέν οπτικό υλικό από τις κάμερες της Βουλής που βρίσκονται πλησίον του τόπου του δυστυχήματος, για την διευκόλυνση του προανακριτικού έργου. Την επόμενη ημέρα, Σάββατο 13 Μαρτίου 2021, παραδόθηκε σε ηλεκτρονική μορφή το αιτηθέν βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της Βουλής των Ελλήνων. Πράγμα που σημαίνει ότι η ανταπόκριση ήταν άμεση και προφανώς δεν υπήρξε, ούτε μπορούσε να υπάρξει, η οποιαδήποτε συσκότιση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου