Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 13 Απριλίου 2024

Ο Καρτερός καλεί τον Κασσελάκη να πάρει θέση για τη "δολοφονία χαρακτήρα" του Κατρούγκαλου από τον Πολάκη

 Τα φτηνιάρικα υπονοούμενα του Σφακιανού

Τι έγραψε σε άρθρο του στην Αυγή ο έμπειρος δημοσιογράφος

Την Πέμπτη το πρωί, όταν έγινε γνωστό ότι ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κατρούγκαλος, ανέλαβε μια θέση στον ΟΗΕ, έσπευσε ο άλλοτε σύντροφός του Παύλος Πολάκης να τον δώσει βορά στους αδηφάγους διαδικτυακούς φίλους του.

Ο αψύς Σφακιανός υποστήριξε, εμμέσως ή ευθέως, ότι η θέση αυτή ήταν αντάλλαγμα της κυβέρνησης Μητσοτάκη για τα όσα είχε πει ο κ. Κατρούγκαλος προεκλογικά αναφορικά με το συνταξιοδοτικό σύστημα και τα οποία τον είχαν οδηγήσει εκτός ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ! «Όλα εξηγούνται….», κατέληγε στην φθηνιάρικη ανάρτησή του ο Πολάκης.

Με ένα αρκούντως παρεμβατικό άρθρο στην τελευταία σελίδα της Αυγής απάντησε στις συνηθισμένες χυδαιότητες του Πολάκη ο Θανάσης Καρτερός. Και μάλιστα ο έμπειρος αρθρογράφος καλούσε τον Στέφανο Κασσελάκη να πάρει θέση για τον αν συμφωνεί με τα υπονοούμενα του Πολάκη για τον κ. Κατρούγκαλο.

Στο άρθρο του ο κ. Καρτερός υποστήριξε ότι ο Πολάκης «διασύρει μέχρι δολοφονίας χαρακτήρα» τον Κατρούγκαλο, για τον οποίο σημείωσε ότι μπορεί να έκανε προεκλογικά ένα σοβαρό πολιτικό λάθος, όμως «δεν δικαιούται κανένας να σβήνει δεκαετίες προσφοράς του στην αριστερά, στην κυβέρνηση Τσίπρα, στην χώρα».



Twitter Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου