Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ σε ΟΛΟ της το μεγαλείο. Ακόμη μια σύλληψη παρωδία στην Εγνατία: Δεν τους πείραξε ότι 19 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ μπήκαν παράνομα στην χώρα, αλλά επειδή ήταν μέσα σε ΙΧ, συνέλαβαν τον οδηγό κι άφησαν ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ τους 19 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για 19 «παράτυπους» μετανάστες
Σε ακόμη μια σύλληψη παρωδία προχώρησε  Αστυνομία στην Εγνατία Οδό.  Συγκεκριμένα άνδρες του Τμήματος «Συνοριακής Φύλαξης» Ξάνθης. συνέλαβαν 22χρονο αλλοδαπό (πρόσφυγα ή μετανάστη) ο οποίος μετέφερε «παράνομα» στο εσωτερικό της χώρας 19 «παράτυπους» μετανάστες...
στην Εγνατία  Ξάνθης- Καβάλας.  Το πρόβλημα για στην ΕΛΑΣ δεν ήταν ότι επρόκειτο για παράνομους μετανάστες (τους αποκαλούν είτε «παράτυπους» είτε «μη νόμιμους», το παράνομος απαγορεύεται) που μπήκαν στη χώρα παραβιάζοντας τα σύνορα και χωρίς κανένα πρόβλημα, αλλά επειδή μεταφέρονταν «παράνομα» στην ενδοχώρα (εκεί χρησιμοποιούν τη λέξη  παράνομα).  Με άλλα λόγια εάν οι αλλοδαποί απλά περπατούσαν στο δρόμο, δεν θα υπήρχε θέμα. Επειδή όμως βρίσκονταν σε αυτοκίνητο, τότε αυτομάτως αυτό εμπίπτει στις διατάξεις διάφορων παρανοϊκών νόμων.  Ο πάντα φερόμενος ως «διακινητής» συνελήφθη οι 19 αλλοδαποί απλά αφέθησαν ελεύθεροι για να συνεχίσουν το ταξίδι τους στην περίφημη ενδοχώρα με την αυστηρή προειδοποίηση να μην επιχειρήσουν να εγκαταλείψουν τη χώρα γιατί αυτό θα είναι παράνομο!    Η παράνοια κυριολεκτικά σε όλο της το μεγαλείο, έχει πλακώσει  όλη τη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου