Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

ΠΟΙΟΣ δουλεύει ΠΟΙΟΝ;;; Τούρκος υπ. Ενέργειας: «Όχι μόνο τελειώσαμε την γεώτρηση στην κυπριακή ΑΟΖ αλλά αρχίζουμε και δεύτερη»! Κύπρος: Δορυφορικές εικόνες δείχνουν το τουρκικό γεωτρύπανο «Πορθητής» ανοιχτά της Πάφου.ΦΩΤΟ

Τούρκος υπ. Ενέργειας: «Όχι μόνο τελειώσαμε την γεώτρηση στην κυπριακή ΑΟΖ αλλά αρχίζουμε και δεύτερη»!
Την στιγμή που στην Αθήνα και στην Λευκωσία ακόμα δεν γνωρίζουν αν ο Πορθητής έκανε γεώτρηση ανοιχτά της Κύπρου,
 ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας Φατίχ Ντονμέζ όχι μόνο την επιβεβαίωσε αλλά δήλωσε πως ξεκινάει και δεύτερη!...  
Αποτέλεσμα εικόνας για Κύπρος: Δορυφορικές εικόνες δείχνουν το τουρκικό γεωτρύπανο «Πορθητής» ανοιχτά της Πάφου
Σύμφωνα με το «philenews.com», ο Φατίχ Ντονμέζ είπε, ότι ο «Πορθητής» έχει κάνει ήδη μία γεώτρηση και προχωρά στη δεύτερη στο τεμάχιο Φινίκε-1.....
  
Αποτέλεσμα εικόνας για Κύπρος: Δορυφορικές εικόνες δείχνουν το τουρκικό γεωτρύπανο «Πορθητής» ανοιχτά της Πάφου
Ο υπουργός Ενέργειας της Τουρκίας ανέφερε επίσης ότι την Πέμπτη θα ξεκινήσει την κάθοδό του στην Ανατολική Μεσόγειο και το γεωτρύπανο «Γιαβούζ», το οποίο όπως είπε θα προχωρήσει σε γεώτρηση σε περιοχή που η «τδβκ» εξουσιοδότησε την ΤΡΑΟ, σύμφωνα με τον «Πολίτη» της Κύπρου. 
Αποτέλεσμα εικόνας για Κύπρος: Δορυφορικές εικόνες δείχνουν το τουρκικό γεωτρύπανο «Πορθητής» ανοιχτά της Πάφου
«Το βάθος του νερού εκεί είναι 2.300 μέτρα περίπου. Αυτή τη στιγμή η γεώτρησή μας έχει ξεπεράσει τα τρεις χιλιάδες. Στόχος μας είναι να φτάσει στα 5-5.500 μέτρα μέσα σε 100-120 ημέρες. Προς το τέλος Ιουλίου θα έχουμε φτάσει στο στόχο μας. Άλλωστε το έχουμε πει από την αρχή. Δεν υπάρχει εγγύηση για το τι θα βρούμε. Αν δεν κάνουμε γεώτρηση δεν είναι δυνατόν να το ξέρουμε. Φυσικά και έχουμε ελπίδες. Στην ανατολική Μεσόγειο προσπαθούν να αποκλείσουν την Τουρκία από την ενεργειακή εξίσωση. 
Under the clouds: The exploration continues for more than a month, 80 km west of , within 's EEZ.
Γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει ρεαλιστική λύση χωρίς την Τουρκία, αλλά δεν το λένε», είπε ο Φατίχ Ντονμέζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου