Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

«ΣΤΑ ΟΠΛΑ» ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ! Ζητούν δημοψηφίσματα σε όλα τα κράτη μέλη !

λΕ ΠΕΝ
Τη διεξαγωγή δημοψηφισμάτων σε όλες τις χώρες-μέλη της ΕΕ ζητούν τα ακροδεξιά κόμματα της Ευρώπης, στο πλαίσιο του δημοψηφίσματος που θα γίνει στην Βρετανία την ερχόμενη Πέμπτη. Σε συνάντηση που είχαν στη Βιέννη και στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε «πρωταγωνίστησε» η Λε πεν από τη Γαλλία, ο Χάιντς-Κρίστιαν Στράχε..
αρχηγός του αυστριακού ακροδεξιού κόμματος, αλλά και ο εκπρόσωπος του γερμανικού AfD, Μάρκους Πρέτσελ, ενώ παρευρίσκονταν αρχηγοί ή εκπρόσωποι των ηγεσιών ακροδεξιών κομμάτων από την Ιταλία, τη Βρετανία, τη Ρουμανία, το Βέλγιο και την Τσεχία.
«Θέλω να ερωτηθούν όλοι οι λαοί της Ευρώπης ως προς τη σχέση τους με την ΕΕ» τόνισε η Μαρίν Λεπέν και εκτίμησε πως οι περισσότεροι Γάλλοι είναι εναντίον της ΕΕ, γιατί , όπως τόνισε, «ήταν εναντίον της ήδη και το 2005, στο τότε αποτυχημένο δημοψήφισμα για το Ευρωπαικό Σύνταγμα».
Η αρχηγός του Εθνικού Μετώπου ανέφερε πως μία έξοδος της Βρετανίας από την ΕΕ θα μπορούσε ίσως να αποτελέσει την αρχή μίας Ευρώπης «α λα καρτ», προσθέτοντας ότι οι Βρετανοί δεν επιτρέπεται να τιμωρηθούν για μία ετυμηγορία τους υπέρ της εξόδου από την ΕΕ, ενώ, παραπέμποντας στο γεγονός ότι η Βρετανία δεν ανήκει στη Ζώνη του Σένγκεν ούτε στην Ευρωζώνη, επισήμανε πως «η Γαλλία θα είχε ίσως πενταπλάσιους λόγους να εγκαταλείψει την ΕΕ».
Ο εκπρόσωπος του γερμανικού AfD, Μάρκους Πρέτσελ, επισήμανε πως το «κατεστημένο» της ΕΕ με το δίκιο του βλέπει ως «κίνδυνο» το δημοψήφισμα στη Βρετανία και πως, εάν τελικά η Βρετανία αποχωρήσει από την ΕΕ, τότε θα διαπιστώσει κανείς πως, παρά τις «Κασσάνδρες», υπάρχει ζωή και μετά την ΕΕ.
Μεταρρυθμίσεις για να εμποδιστεί μία «αυτοκτονία» της ΕΕ ζήτησε ο Χάιντς-Κρίστιαν Στράχε, αρχηγός του αυστριακού ακροδεξιού εθνικιστικού Κόμματος των Ελευθέρων, του μεγαλύτερου της αντιπολίτευσης το οποίο εμφανίζεται σε όλες τις δημοσκοπήσεις ως πρώτη πολιτική δύναμη στην Αυστρία με ποσοστό πάνω από 30%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου