Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Απίστευτη δήλωση του Βίτσα για Αιγαίο και ΝΑΤΟ. Τεράστια εξυπηρέτηση στην Τουρκία

Απίστευτη δήλωση του Βίτσα για Αιγαίο και ΝΑΤΟΗ κυβέρνηση έχει ιδιαίτερες σχέσεις με την Ουάσινγκτον, γεγονός που επιβεβαιώνεται από τις μέχρι στιγμής κινήσεις της.  Ωστόσο, ορισμένες εξαγγελίες υπερβαίνουν τα όρια του επιτρεπτού, καθώς, ίσως και ανεπίγνωστα, υπονομεύουν τα εθνικά συμφέροντα της πατρίδας μας.  Έτσι, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας, σε μία στιγμή που η Τουρκία επιδιώκει επαναπροσέγγιση με την Ρωσία παρά τις όποιες γεωπολιτικές διαφορές, ζητά την επέκταση της νατοϊκής παρουσίας στο Αιγαίο...
ώστε να επιτηρεί το σύνολο των θαλάσσιων συνόρων Ελλάδας - Τουρκίας, στιγματίζοντας έτσι την χώρα, με αφορμή δήθεν το «προσφυγικό».  Κατά αυτόν τον τρόπο, η Τουρκία παρουσιάζεται μετανιωμένη και πολυδιάστατη, ενώ η Ελλάδα αρωγός των αμερικανικών συμφερόντων.  «Θέλουμε η Νατοϊκή αποστολή να περιλάβει όλη την ακτογραμμή», τόνισε χαρακτηριστικά ο υπουργός, παραγνωρίζοντας, μεταξύ άλλων το γεγονός, πως το ΝΑΤΟ ευνοεί την τουρκική επεκτατική πολιτική κατά της Ελλάδας.  Δυστυχώς η χώρα παραμένει δέσμια των ΗΠΑ δίχως πλάνο και όραμα για την επόμενη μέρη με πολιτικούς γεωπολιτικά αναλφάβητους.  Θα μας άξιζε να πετύχει η λεγόμενη ρώσο-τουρκική επαναπροσέγγιση και η χώρα να απομονωθεί από όλους και από όλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου