Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

Εθνική Υπερηφάνεια! Η 'κόρη του ανέμου' τα σάρωσε όλα...

Την πρώτη επιτυχία είχε η ελληνική ομάδα στίβου της χώρας μας σήμερα κατά την πρώτη ημέρα του πρωταθλήματος ανδρών και γυναικών στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας. Η ΄κόρη του ανέμου’ η Ηρακλειώτισσα Ειρήνη Βασιλείου κατάφερε με την επίδοση της (52.12) στα 400μ. γυναικών να πιάσει το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και για τους Πανευρωπαϊκούς του Άμστερνταμ. 
Ταυτόχρονα, η Ειρήνη έκανε την τέταρτη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στα 400μ. στη χώρα μας με τον καλύτερο χρόνο να  ανήκει στη Χαλκιά (50.56) και να την ακολουθούν η Γκουντούδη (51.81) και η Ντόβα (51.89). 
Tο συγκινητικό είναι πως λίγα λεπτά μετά έτρεχε η δίδυμη αδερφή
της Άννα στη δεύτερη σειρά των προκριματικών στα 400μ. και τερμάτισε σε 52.49, το οποίο της δίνει το δικαίωμα για να συμμετάσχει στους Πανευρωπαϊκούς του Άμστερνταμ. 
«Ακόμα δεν το έχω πιστέψει! Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα αποδείξαμε (και οι δύο) ότι μπορούσαμε να πετύχουμε το όριο που πλησιάζαμε τόσο καιρό και ελπίζουμε σε ανάλογη συνέχεια. Τρέξαμε στοχευμένα στο προκριματικό με όλες μας τις δυνάμεις. Ευχαριστούμε από καρδιάς τον προπονητή μας Άρη Βισκαδουράκη και τους χορηγούς μας», δήλωσαν μετά την κούρσα τους οι δίδυμες Ειρήνη και Άννα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου