Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Ο 32χρονος ομογενής Ν.Μητρόπουλος, αγόρασε την Έπαυλη Playboy του 90χρονου Χιου Χέφνερ μαζί με τα "κουνελάκια" του


Στην ιδιοκτησία ελληνοαμερικανού ομογενή πέρασε η Έπαυλη Playboy όπου ο Χιου Χέφνερ οργάνωνε τα περιβόητα πάρτι του και όπου συνεχίζει να κατοικεί παρέα με αρκετά «κουνελάκια». Ο 32χρονος Ντάρεν Μητρόπουλος είναι ο νέος ιδιοκτήτης της έπαυλης...
σύμφωνα με την Wall Street Journal.
Ο Ντάρεν Μητρόπουλος είναι πρώην συν-διευθύνων σύμβουλος της Pabst Brewing Company, ενώ του ανήκει η επενδυτική εταιρεία Metropoulos & Co. Σύμφωνα με το Forbes, η περιουσία του πατέρα του, Ντιν Μητρόπουλου εκτιμάται ότι ήταν 2,6 δισ. δολάρια τον περασμένο Αύγουστο.
Η γοτθικού στιλ έπαυλη που χτίστηκε το 1927 βρίσκεται στο Holmby Hills του Λος Άντζελες και διαθέτει 29 δωμάτια - εκ των οποίων 12 είναι κρεβατοκάμαρες-, κινηματογράφο, κελάρι, πισίνα και γήπεδα τένις.
Σύμφωνα με το συμφωνητικό πώλησης, ο 90χρονος Hefner έχει το δικαίωμα να συνεχίσει να μένει εκεί για το υπόλοιπο της ζωής του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου