Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Τσίπρας-Κάμερον 0-1! Όλη η Ευρώπη συγκρίνει τους δυο πρωθυπουργούς…

 

Αναπόφευκτη ήταν η σύγκριση μεταξύ του Έλληνα πρωθυπουργού και του Ντέιβιντ Κάμερον, ύστερα από τα αποτελέσματα του βρετανικού δημοψηφίσματος. 
Σχεδόν ένα χρόνο πριν, οι Έλληνες πολίτες κλήθηκαν επίσης σε δημοψήφισμα και παρά τα αποτελέσματα και την επιθυμία των πολιτών, ο Αλέξης Τσίπρας ακολούθησε τις τακτικές της Ε.Ε.
Ωστόσο σήμερα, όπου ανακοινώθηκε το Brexit ανακοινώθηκε και η παραίτηση του Ντέιβιντ Κάμερον! 
Ο Βρετανός πρωθυπουργός μίλησε ευθέως στον λαό του και διευκρίνισε ότι πλέον χρειάζονται έναν νέο πρωθυπουργό,
ο οποίο θα έρθει μετά την απομάκρυνση του, δηλαδή τον Οκτώβριο. 
Προφανώς λοιπόν και ο Ντέιβιντ Κάμερον κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις και να κερδίσει θετικές εντυπώσεις για το θάρρος και την ειλικρίνεια του, σε αντίθεση με άλλους… 
Δείτε την ομιλία του βρετανού πρωθυπουργού και τα συμπεράσματα δικά σας:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου