Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

ΑΡΘΡΟ ΦΩΤΙΑ! «Ο Ερντογάν είναι επικίνδυνος! Οι ΗΠΑ πρέπει να προετοιμαστούν για αναμέτρηση μαζί του!»

erdogan_isis-630x372
 
Σε ένα άρθρο φωτιά, ο  σύμβουλος ασφαλείας του πρώην αντιπροέδρου των ΗΠΑ Dick Cheney, ο John Hannah χαρακτήρισε τον Τούρκο Πρόεδρο "επικίνδυνο άτομο". Σε άρθρο του που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα Foreign Policy, αναφέρει ακριβώς "ο Ερντογάν είναι επικίνδυνο άτομο πρώτα απ΄ όλα για τις ΗΠΑ, τη Μέση Ανατολή, την Ευρώπη και την ίδια την Τουρκία". Μερικά χαρακτηριστικά αποσπάσματα από το άρθρο του :... "Υπάρχουν σοβαρά προβλήματα . Η Τουρκία κατρακυλά σιγά-σιγά, αλλά αναπότρεπτα στο γκρεμό. Οι ενδείξεις είναι δυσάρεστες.. Αυταρχισμός, τρομοκρατία, εμφύλιος , διεφθαρμένο κράτος, διαμελισμός είναι τα ορατά σενάρια.» Στο άρθρο τονίζεται ότι ο κ. Νταβούτογλου χωρίς να φταίει σε τίποτα υποτιμήθηκε και αποπέμφθηκε. Κατά τη διάρκεια της θητείας του εργάστηκε σαν σκλάβος για να ικανοποιήσει το 90% των σχεδίων του Προέδρου. Ο John Hannah στην συνέχεια, επικρίνει δριμύτατα και με βαριές εκφράσεις την πρόθεση του Ερντογάν να ελέγχει τη δικαιοσύνη, τις ιδιωτικές επιχειρήσεις και όλους τους κοινωνικούς φορείς. Στο άρθρο του τονίζει επίσης ότι οι ΗΠΑ πιστεύουν ότι ο Τούρκος Πρόεδρος ενισχύει τον ISIS και όλες τις Σουνιτικές τρομοκρατικές οργανώσεις, επιβεβαιώνοντας έτσι την Ρωσία και τον Πρόεδρο Πούτιν που τα είχε πει εδώ και καιρό. Επίσης χαρακτήρισε την χρησιμοποίηση του μεταναστευτικού προβλήματος ως όπλο εκβιασμού εναντίον της Ε.Ε, ως αδιαντροπιά. Τέλος, καταλήγει: "Το πρόβλημα Ερντογάν διατυπώνεται εδώ και χρόνια. Οι ΗΠΑ πίστευαν ότι το ζήτημα θα επιλυθεί μόνο του και δεν θα χρειαστεί να βρεθούν σε δύσκολη θέση να αντιμετωπίσουν έναν παλιό σύμμαχο που βρίσκεται σε ένα σημαντικό γεωγραφικό σημείο του πλανήτη.  Η πρόνοια όμως δεν βοήθησε. Αντίθετα το πρόβλημα Ερντογάν συνεχώς οξύνεται και κάνει μεταστάσεις. Αποτελεί έναν σημαντικό κίνδυνο που απειλεί τα συμφέροντα των ΗΠΑ. Αργά ή γρήγορα θα φτάσει η ημέρα της αναμέτρησης. Η Αμερική πρέπει να ετοιμαστεί από τώρα για να μειώσει τις ζημίες της".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου