Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

Κιλκίς: Σε άδεια αίθουσα μίλησε ο Νίκος Παππάς [εικόνες]

Ξεκίνησε με αποδοκιμασίες και ολοκληρώθηκε με... άδεια καθίσματα η περιοδεία του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκου Παππά, στην Κεντρική Μακεδονία και δη στο Κιλκίς.
Μετά το επεισόδιο κατά τον πρωινό του περίπατο στο χωριό Μεταμόρφωση, ο Νίκος Παππάς έκανε κεντρική ομιλία το βράδυ της Τρίτης στο Κιλκίς. Ωστόσο, ελάχιστοι πολίτες παραβρέθηκαν. Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν ήταν παρών ούτε ο τοπικός βουλευτής Θεόδωρος Παραστατίδης. Στην αίθουσα ωστόσο βρέθηκε ο υποψήφιος περιφερειάρχης ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου