Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020

Μαξίμου για Τσίπρα: Χρειάστηκε 718 λέξεις για να πει «ναι» - Μητσοτάκης δεν θα γίνει

Καυστικό σχόλιο κυβερνητικών κύκλων για την δήλωση του Αλέξη Τσίπρα για την στάση του ΣΥΡΙΖΑ για την Αικατερίνη Σακελλαροπούλου - «Στη διαδρομή του πάντα συνόδευε τις πολιτικές του πιρουέτες με δηλώσεις υψηλών ντεσιμπέλ»

Το διάγγελμα του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης προκάλεσε την καυστική αντίδραση κυβερνητικών κύκλων. Αυτοί ήταν που αναρωτήθηκαν πόσες λέξεις χρειάζεται κάποιος για να ξεστομίσει ένα «ναι». Η απάντηση είναι: 718 λέξεις.

Τόσες χρησιμοποίησε ο Αλέξης Τσίπρας για να επιβεβαιώσει τη σύμπλευση του με την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη για την εκλογή στο αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου. «Αντιλαμβανόμαστε ότι η απόφαση δεν του ήταν εύκολη. Γνωρίζουμε επίσης ότι στη διαδρομή του πάντα συνόδευε τις πολιτικές του πιρουέτες με δηλώσεις υψηλών ντεσιμπέλ. Κρατάμε το γεγονός ότι η ευρεία πλειοψηφία στην οποία αποσκοπούσε η συναινετική πρόταση του Πρωθυπουργού, σχηματίζεται στη Βουλή κι αυτό είναι απολύτως θετικό για τη δημοκρατία μας. Τα υπόλοιπα απευθύνονται στο κομματικό στελεχικό του ΣΥΡΙΖΑ και δεν μας αφορούν».

Τέλος, συνεργάτες του πρωθυπουργού δεν θα μπορούσαν να αφήσουν ασχολίαστη την φράση που χρησιμοποίησε ο κ. Τσίπρας. Με τη φράση «εγώ Μητσοτάκης δεν θα γίνω, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συμπύκνωσε πριν από λίγο την απόφασή του κόμματός του να συναινέσει στην εκλογή της κ. Σακελλαροπούλου. Σε αυτήν ανταπάντησαν: «Θα συμφωνήσουμε πάντως σε μια και μόνη διαπίστωση του κ.Τσίπρα: ότι Μητσοτάκης δεν θα γίνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου