Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020

Εξωγήινο ον; Ανάστατη όλη η Ηλεία από το ζωντανό «πλασματάκι» της Μυρσίνης! ΦΩΤΟ

Ένα παράξενο ζωντανό «πλασματάκι» έχει κάνει ολόκληρη την Ηλεία να ψάχνει την «ταυτότητα» και την προέλευσή του. Το «πλασματάκι» που μοιάζει με μανιτάρι, αλλά από κάτω μοιάζει με αστερίας, έχει ένα… πράσινο μάτι και...
μέχρι προχθές «ζούσε», εμφανίστηκε σε χωράφι της περιοχής.
Σήμερα, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μυρσίνης κ. Ανδρέας Αποστολόπουλος πήγε και είδε και ο ίδιος το μυστήριο αυτό «ον», γράφοντας στην ενημερωτική του σελίδα στο Facebook:«Ένα παράξενο πλασματάκι , ένα παράξενο ον εμφανίστηκε στο χωράφι συμπολίτη μας στη Μυρσίνη, αρκετές ημέρες πριν.
Σήμερα το είδα από κοντά, το φωτογράφισα και επισυνάπτω φωτογραφίες Μέχρι προχθές ήταν ζωντανό , μόλις το ακουμπούσες με ένα ξυλαράκι άνοιγε ένα ματάκι γαλάζιο στο κέντρο του. Ήταν στρογγυλό με διάμετρο περίπου 10 εκατοστά. Τώρα δεν είναι ζωντανό πλέον, έχει συρρικνωθεί και η διάμετρός του είναι 6 εκατοστά. Χωρίς κάποια οσμή και κρύο. Αν το γυρίσουμε ανάποδα , θα δούμε ένα θαυμάσιο αστέρι με 6 ακτίνες, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.
Το παρέλαβα σε ένα σακουλάκι και θα το δείξω σε ένα κτηνίατρο σε λίγη ώρα.
Αν κάποιος φίλος έχει ξαναδεί παρόμοιο ον, ας μας πει τη γνώμη του».
ilia.news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου