Αρθρογράφος: Θεόφραστος Ανδρεόπουλος

Ελληνική πόλη αποκάλεσε την Κωνσταντινούπολη ο γιος του Μπέντζαμιν Νετανιάχου, ο Γιαίρ Νετανιάχου και αποκάλυψε διεθνώς την αληθινή ιστορία, πως οι Τούρκοι είναι μογγολικής καταγωγής, προέρχονται από την Κεντρική Ασία και διέπραξαν Γενοκτονίες κατά των Ελλήνων χριστιανών για να αρπάξουν τα εδάφη τους.

Μάλιστα λέει χαρακτηριστικά σε όλους τους Τούρκους που ακολουθούν τον λογαριασμό του στο twitter «θα σας δώσε ένα μάθημα γρήγορης Ιστορίας».

Αποκάλεσε τον Τούρκο πρόεδρο Ρ.Τ.Ερντογάν δικτάτορα.

Οι δηλώσεις του Γιαίρ, επιβεβαιώνουν πως για τους Ισραηλινούς Παλαιστίνιοι και Τούρκοι έχουν κοινή συνεργασία και κοινή οπτική γωνία.

Αυτό που σίγουρα δεν θα γίνει είναι η όποια επαναπροσέγγιση φαντάζονταν κάποιοι «υπόγειοι κύκλοι» ανάμεσα σε Τουρκία και Ισραήλ.

Ο Ερντογάν έδειξε το βασικό του σχέδιο που είναι να ηγηθεί όλων των μουσουλμάνων για να μπορεί να τους χρησιμοποιεί ως «στρατιώτες» για τους δικούς του σκοπούς.

«Σε όλα τα τουρκικά bots που με ακολουθούν εδώ – μάθημα γρήγορης ιστορίας. Δεν είστε εγγενείς στην Ανατολία, ήρθατε από την Κεντρική Ασία, διαπράξατε γενοκτονία κατά του εντοπίου ελληνικού χριστιανικού πληθυσμού. Η Ινστανμπούλ είναι στην πραγματικότητα Κωνσταντινούπολη και την καταλάβατε παράνομα. 

“Η Τουρκία ιδρύθηκε πάνω στη γενοκτονία των Ελλήνων Χριστιανών. Διαπράξατε γενοκτονία κατά των Αρμενίων. Κατέχετε παράνομα τη βόρεια Κύπρο, τη βόρεια Συρία και το Κουρδιστάν. Η χώρα σας διοικείται από έναν δικτάτορα που θέλει να καταλάβει και να καταπιέσει τον αραβικό κόσμο όπως στις μέρες της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας”, αναφέρει ο Γιαίρ Νετανιάχου σε αναρτήσεις του στο Twitter.

To all the Turkish bots that follow me here - quick history lesson. You are not native to Anatolia, you came from Central Asia and did a genocide to the local Greek Christian population. Istanbul is actually Constantinople and you illegally occupied it. You also did a genocide >>