Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 13 Μαΐου 2021

Το τερμάτισε η Αχτσιόγλου: Πήγαμε σε lockdown γιατί δεν είχαμε ΜΕΘ (Ηχητικό)

 

Ζήσαμε να το δούμε και να το ακούσουμε κι αυτό. Η Εφη Αχτσιόγλου μιλώντας σε κομματική διαδικτυακή εκδήλωση στο Φάληρο “αποκάλυψε” ότι η χώρα οδηγήθηκε σε lockdown όχι γιατί είχαμε άγρια και πολύμηνη επέλαση του κορωνοιού αλλά γιατί δεν είχαμε πολλές ΜΕΘ.

Η πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ ισχυρίστηκε (φορώντας την “μπλούζα” του γιατρού και του οικονομολόγου μαζί) πρώτον ότι σε καμία χώρα δεν έγινε καθολικό lockdown (σ.σ: προφανώς δεν έχει ακούσει τίποτα για τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ιταλία και ούτω καθεξής) και δεύτερον ότι η χώρα μας “αναγκάστηκε να πάει σε καθολικό lockdown” γιατί δεν “άντεχε το σύστημα Υγείας”.

Κάποιος να ενημερώσει γρήγορα την Αχτσιόγλου (σ.σ.: πολλοί σύντροφοί της λένε ότι οι φιλοδοξίες της φτάνουν μέχρι την αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ) ότι αφενός το σύστημα Υγείας άντεξε και αφετέρου η κυβέρνηση έκανε αυτό που έκαναν όλες οι σοβαρές κυβερνήσεις του κόσμου: προχώρησε σε lockdown γιατί αυτό επέβαλαν τα δεδομένα που ελάμβανε από τους λοιμωξιολόγους, που όλο και κάτι περισσότερο θα ξέρουν από την πρώην υπουργό.

Κλείνοντας να σημειώσουμε το εξής: το γεγονός ότι το ΕΣΥ άντεξε, χάρη στις προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού και χάρη στις πρωτοβουλίες στήριξης που ανάλαβε η κυβέρνηση, μπορεί να στεναχώρησε κάποιους μέσα τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά σίγουρα ικανοποίησε την κοινωνία.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα με τις “ιατρικές” και “οικονομικές” γνωματεύσεις της Εφης Αχτσιόγλου:

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου