Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 1 Αυγούστου 2021

Προς Κουντουρά: Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή; Λέει ο λαός μας...

 
1/8/2021

Ξεκίνησε με τους ανεξάρτητους Έλληνες, πήδησε στο ΣΥΡΙΖΑ, ψήφισε την ψευδοσυμφωνία του Τσίπρα με τον Ζάεφ, ρήμαξε την Μακεδονία μας και τώρα μιλάει

για πατριωτικό καθήκον!!!

Η προσφορά στην πατρίδα μου είναι καθήκον, λέει η Έλενα Κουντουρά σε ιστοσελίδα που μάς δείχνει πατριωτικό προφίλ (να τα προσέχουμε αυτά, γιατί η ίδια ιστοσελίδα προβάλλει ανελλιπώς και το καλό πρόσωπο του άλλου πατριώτη, του π. προέδρου Παυλόπουλου, που επίσης ρήμαξε την Μακεδονία μας).

Επίσης, στην συνέντευξή της, η εκλεγμένη με τον ΣΥΡΙΖΑ Κουντουρά στο Ευρωκοινοβούλιο, λέει ότι θέλει "να εκπροσωπήσει το συμφέρον του ελληνικού λαού στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο", και ότι "εργάζεται για το καλύτερο για την πατρίδα μας"

Εργάζεται τόσο καλά η συγκεκριμένη συριζαία που οι σκοπιανοί παντού εμφανίζονται ως "Μακεδόνες". Τελευταία "μακεδονική" παρουσία τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Γινόμαστε διεθνώς ρεζίλι. Αλλά αυτό είναι το λιγότερο. Το χειρότερο είναι που οι σλάβοι επιβάλλονται παντού. 

Η απάντηση στην ανιστόρητη και με εγκληματική πατριωτική δράση Κουντουρά, βγαίνει από το στόμα του λαού: Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου