Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 1 Αυγούστου 2021

Συνελήφθη ο δράστης της δολοφονίας με ψαλίδι στην Ομόνοια

Συνελήφθη ο δράστης της δολοφονίας με ψαλίδι στην Ομόνοια

Στη σύλληψη ενός 27χρονου Πακιστανού για την άγρια δολοφονία 33χρονου ομοεθνή του με ψαλίδι προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές, θέμα το οποίο είχε δημοσιεύσει σε αποκλειστικότητα το L&O

Ειδικότερα, εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία 33χρονου αλλοδαπού, που διαπράχθηκε το απόγευμα της περασμένης Κυριακής 25 Ιουλίου στο σπίτι του στην Αθήνα. Δράστης είναι 27χρονος ομοεθνής του.

Ο 33χρονος διακομίστηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ τραυματισμένος, από το σπίτι του στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, σε νοσοκομείο όπου κατέληξε.

Από την Ιατροδικαστική έρευνα διαπιστώθηκε ότι η αιτία θανάτου ήταν κάκωση του θώρακος που προκλήθηκε από νύσσον και τέμνον όργανο.

Από την έρευνα της ανωτέρω Υπηρεσίας διαπιστώθηκε ότι ο δράστης και το θύμα διαπληκτίστηκαν για μεταξύ τους διαφορές, με αποτέλεσμα ο 27χρονος να τραυματίσει με ψαλίδι τον 33χρονο.

O 27χρονος εντοπίσθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο κέντρο της Αθήνας, έχοντας στην κατοχή του μικροποσότητα ηρωίνης και συνελήφθη.

Ο κατηγορούμενος, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου