Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021

Τι βλέπουμε στο περιστατικό της "αντιφασιστικής" βίας στην Θεσσαλονίκη;

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και στέκεται
1) Η εθνομηδενιστική προπαγάνδα στα σχολεία γίνεται ανεμπόδιστα με τις ευλογίες του αντινατιβιστικού κράτους. Όσοι διερρήγνυαν τα ιμάτιά τους για "ακροδεξιά προπαγάνδα" στα σχολεία πριν χρόνια, δεν ενοχλούνται από την συνεχή προπαγάνδα της εθνομηδενιστικής αριστεράς στα σχολεία εδώ και δεκαετίες.
2) Η καθεστωτική προπαγάνδα παρουσιάζει το γεγονός ως μια δημοκρατική αντιφασιστική πορεία η οποία είχε ως στόχο ένα σχολείο (αυτό φαίνεται πως είναι αποδεκτό όταν αυτοί που στρέφονται κατά μαθητών ειναι ακροαριστεροί αντιφασίστες), η οποία δέχτηκε επίθεση από "ακροδεξιούς μαχαιροβγάλτες κουκουλοφόρους" (το μαχαιροβγάλτες είναι έμμεση αναφορά στην χρυσή αυγή, καθοδηγούμενη στο υποσυνείδητο που θέλει να δημιουργήσει αντανακλαστικά αρνητικά συναισθήματα και συναισθήματα φόβου στους δέκτες). Δεν διστάζουν να χαρακτηρίσουν έτσι μαθητές για να προωθήσουν την εθνοφοβική τους προπαγάνδα.
3) Αναρχικοί και κομμουνιστές (ειδικά μέλη της ΚΝΕ, των οποίων το κόμμα στο παρελθόν έχει υπερασπιστεί το κοινοβούλιο από τις λαϊκές συγκεντρώσεις στην αρχή της εποχής των μνημονίων) απολαμβάνουν την πλήρη ασυλία του κράτους και των Μέσων Μαζικής Επιβολής. Όταν τα ΜΜΕ παρουσιάζουν τον θύτη ως θύμα, αντιστρέφοντας την πραγματικότητα, είναι προφανές ποιος δουλεύει με ποιον και για ποιο σκοπό. Το γνωστό σύνθημα μπορεί πια να μετασκευαστεί σε "Μπάτσοι, TV, αναρχικοι..".
4) Σε αυτή την χώρα, όπου νόμος είναι η προπαγάνδα του εθνομηδενισμού και της ευρύτερης διεθνιστικής αριστεράς, ο Έλληνας πολίτης έχει ως μοναδική διέξοδο την υπεράσπιση του εαυτού του απέναντι στην συντεταγμένη βία κράτους και παρακράτους. Για να μπορεί κανείς να επιβιώσει στην καθημερινότητα, σε όλη αυτή τη λαίλαπα αδιεξόδων στην οικονομία, τις κοινωνικές σχέσεις, την διεθνή πολιτική, ο μόνος δρόμος είναι να βρει κι άλλους που είναι στην ίδια θέση με αυτόν και να συνασπιστεί μαζί τους. Οι Έλληνες πολίτες είναι μόνοι τους σε αυτό τον τόπο. Καιρός να το καταλάβουν.
5) Όταν η βία της αριστεράς δεν επιτύχει τον σκοπό της, δηλαδή δια μέσω του φόβου και της τρομοκρατίας να επιβάλει την πολιτική της ατζέντα, εξουδετερώνοντας κάθε αντίδραση, σειρά έχει η κλάψα, η επίκληση στα ιστορικά αντανακλαστικά των πολιτών (φασισμός, ναζί, κατοχή, κατακτητής) για να ρεφάρουν την αποτυχία τους. Ο μηχανισμός ωστόσο που χρησιμοποιούν είναι απόδειξη αυτής της αποτυχίας. Πράγμα που σημαίνει ότι δεν είναι ανίκητοι και σίγουρα δεν έχουν επιβληθεί. Την εικόνα αυτή την καλλιεργούν συστηματικά, με τα κόμματα και τα ΜΜΕ, για να στρεβλώσουν την πραγματικότητα η οποία είναι η εξής: ο ελληνικός λαός, παρά τις δεκαετίες εθνομηδενιστικής προπαγάνδας και οικονομικού πογκρόμ που υφίσταται, αντιστέκεται και δεν έχει διαβρωθεί ολοκληρωτικά, όπως θα περίμεναν οι ιδεολογικοί του αντίπαλοι. Κι αυτό θα πρέπει όλους μας να μας διδάξει κάτι για αυτό τον λαό.
~Kassiodoros

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου