Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021

Της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες

 Οι καραβανάδες θέλουν να κλείσουν τον Νίκο Μπογιόπουλο στη φυλακή

Με αφορμή την δίκη του στρατευμένου δημοσιογράφου Μπογιόπουλου στις 21 Οκτωβρίου, έπειτα από μήνυση της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ).
ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ και Μέρα 25 απαιτούν να σταματήσει η «δίωξη» και η προσπάθεια «φίμωσης» του Μπογιόπουλου. Σύμφωνα με τους αριστερούς δημοκράτες, ο Μπογιόπουλος και ο κάθε Μπογιόπουλος μπορεί να βρίζει, να συκοφαντεί και να πετάει λάσπη χωρίς συνέπειες, επειδή είναι κομμουνιστής. Συγκεκριμένα ο Μπογιόπουλος είπε σε μια εκπομπή του στο real fm ότι η ΕΑΑΣ είναι αλήτες, «φασίστες» και ότι διοργανώνουν γιορτές «μίσους» στο Γράμμο, σε αντίθεση φυσικά με το καλό ΚΚΕ που διοργανώνει γιορτές «μνήμης» (αυτό με τις γιορτές «μνήμης» του ΚΚΕ γελάνε και τα σφυροδρέπανα, εάν ακούσετε τα λογίδρια που βγάζουν, την κασέτα που παίζουν ξανά και ξανά, το δηλητήριο και το μίσος που στάζουν είναι ο ορισμός του εμφυλιοπολεμικού μίσους).
Και όταν ο θιγόμενος (εδώ η ΕΑΑΣ) καλεί τον «δημοσιογράφο» να ανασκευάσει, αυτός όχι μόνο δεν ανασκευάζει αλλά ρίχνει και άλλη λάσπη. Η ΕΑΑΣ του κάνει μήνυση, ο Μπογιόπουλος συνεχίζει και πετάει λάσπη λέγοντας κι όλας ότι «σκιάχτηκε» για τη μήνυση και όταν η ημερομηνία εκδίκασης πλησιάζει (21 Οκτωβρίου), όλη η αριστερίλα ξαφνικά θέλει να σταματήσει η «δίωξη» και η προσπάθεια «φίμωσης» του «σκιαγμένου» Μπογιόπουλου.
Επιστρατεύσαν φυσικά το ΚΚΕ και άλλους πρόθυμους βουλευτές του Σύριζα οι οποίοι και έκαναν επερώτηση στη Βουλή (!!) για τον εν λόγω «δίωξη» (!!!) του δημοσιογράφου.
Το ΚΚΕ καταγγέλλει την «άθλια κι απαράδεικτη αγωγή, η οποία επιδίδεται στον αντικομμουνισμό με πρακτικές και φρασεολογία βγαλμένη από την εποχή των εκτελέσεων και εξοριών».
Κλασική αριστερά, προσπαθεί απεγνωσμένα να προκαλέσει εντυπώσεις πριν την δίκη και να το παίξει από θύτης, θύμα.
Η ΕΦΣΥΝ μιλάει για «καραβανάδες» που θέλουν να κλείσουν φυλακή τον Μπογιόπουλο (!!) και άλλα πολλά. Επιστρατεύτηκε μέχρι και η άγαμη θυγατέρα !!
Και έρχεται το εύλογο ερώτημα : Γιατί η ΕΑΑΣ σε αυτή της την προσπάθεια είναι τόσο μόνη ;;
Ελπίζω να υποστηριχθεί ηθικά η ΕΑΑΣ στο δίκαιο αίτημά τους για απονομή δικαιοσύνης απέναντι στις συκοφαντίες του εν λόγω στρατευμένου δημοσιογράφου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου