Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021

Το δημοκρατικό προσωπείο του κόκκινου φασισμού – Του Παν. Αναστόπουλου


anastopoulos@politispress.gr

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί ένα παλαιότερο βίντεο που δείχνει τον δημοκρατικό βουλευτή και κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΚΚΕ, Θανάση Παφίλη, να λέει ουσιαστικά πως το κομμουνιστικό κόμμα σε περίπτωση πολέμου θα πολεμήσει ενάντια και του Ελληνικού Στρατού, αλλά και του ξένου εισβολέα. Αν δεν υπήρχε το παρακάτω βίντεο, από τις εκδηλώσεις το 2018 στο Γοργοπόταμο, δύσκολα θα μπορούσε να πιστέψει κάποιος ότι υπάρχει Έλληνας πολιτικός που να έχει κάνει τέτοιες αχαρακτήριστες δηλώσεις.

Ο Θανάσης Παφίλης, είπε σε ομιλία του τα ακόλουθα: «Το Κόμμα μας, επίσης, λέει ότι ο λαός δεν πρέπει να έχει καμιά εμπιστοσύνη στις αστικές κυβερνήσεις κατά τη διάρκεια του πολέμου. Το κόμμα μας θα ηγηθεί στην αυτοτελή οργάνωση της εργατικής λαϊκής πάλης με όλες τις μορφές ώστε να οδηγήσει στην ολοκληρωτική ήττα της αστικής τάξης εγχώριας και ξένης ως εισβολέας. Ο αγώνας αυτός να συνδεθεί με την πάλη για την κατάκτηση της εξουσίας είτε η Ελλάδα είναι επιτιθέμενη είτε έχει δεχθεί εισβολή».

Αυτό που ουσιαστικά λέει, δεν πρέπει να μας ξενίζει, αφού αποτελεί πάγια θέση των Κομουνιστικών κομμάτων. Το 1974, για να περάσει το ΚΚΕ στα κόμματα αποδοχής της Ελληνικής Δημοκρατίας, ο τότε Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Χ. Φλωράκης, υπέγραψε δήλωση με την οποία φαίνεται να αποκηρύσσει τον ένοπλο αγώνα, προσπαθώντας να δείξει πίστη στη Δημοκρατία, όμως η δεύτερη παράγραφος αναιρεί την πρώτη. Το ΚΚΕ δεν αποκήρυξε ποτέ την ταξική πάλη, τη σοσιαλιστική επανάσταση ή τη δικτατορία του προλεταριάτου.

Τα λόγια του Θανάση Παφίλη, τις στιγμές όλων αυτών των προβλημάτων που ανέκυψαν από την τουρκική πλευρά, δημιουργούν κακούς συνειρμούς, αφού ερμηνεύοντας κανείς τα λόγια του, συμπεραίνει ότι, αν επιτεθούν στην πατρίδα μας οι Τούρκοι, το ΚΚΕ θα κάνει διμέτωπο αγώνα και εναντίον του Ελληνικού Στρατού και των Τούρκων, με στόχο να καταλάβει την εξουσία.

Δυστυχώς, ξεδιάντροπα πλέον, το ΚΚΕ, λέει ξεκάθαρα, πως όταν ο ανθός της ελληνικής κοινωνίας, θα αγωνίζεται για να υπερασπιστεί τη χώρα μας, εκείνο θα οργανώνει αντάρτικο για να χτυπήσει την αστική τάξη.

Και μετά μας λένε να ξεχάσουμε παλαιότερες περιόδους αγώνων και αιματοχυσίας, ενώ θα έπρεπε να αποτελούν οδηγό για τον τρόπο ενεργείας του κόκκινου φασισμού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου