Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021

Τρίμηνη στρατιωτική θητεία ζητάει η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ

 

Την άμεση μείωση της στρατιωτικής θητείας στους έξι και σταδιακά στους τρεις μήνες, ζητά η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ παράλληλα κάνει λόγο για δραστική μείωση των εξοπλιστικών κονδυλίων.

Τις θέσεις της για τον στρατό εξέφρασε η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ μέσω δημοσίευσης στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook.

Όπως αναφέρει: “η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ παλεύει ενάντια στο μιλιταρισμό και τον ιμπεριαλισμό για τη δραστική μείωση των εξοπλιστικών κονδυλίων και την ακύρωση της συμμετοχής του ελληνική στρατού σε ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και φυσικά την καταστολή των λαϊκών αγώνων”. Συνεχίζοντας: “Αγωνίζεται για τον εκδημοκρατισμό των ενόπλων δυνάμεων, την πάταξη των πελατειακών σχέσεων και την κατοχύρωση του ελεύθερου συνδικαλισμού στο στρατό.”.

Παράλληλα, η νεολαία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζητά:

1) Την άμεση μείωση της στρατιωτικής θητείαςστους 6 και σταδιακά στους 3 μήνες

 2) Καμία σκέψη για υποχρεωτική στράτευση στα 18

3) Ενίσχυση του «Συνηγόρου του οπλίτη»

 4) Απασχόληση των στρατιωτών σε αντικείμενο σχετικό με το επάγγελμά τους

 5) Κανένας φαντάρος ή στέλεχος σε κατασταλτική αποστολή

 6) Απαγόρευση άσκησης εθνικιστικής, ρατσιστικής, σεξιστικής και ομοφοβικής προπαγάνδας

  ΠΗΓΗ:omadaalithias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου