Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021

«Άδειασμα» Τσίπρα από Αποστολάκη: Η επιλογή των γαλλικών φρεγατών είναι η καλύτερη δυνατή

 

Αποστάσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ κρατά ο πρώην υπουργός Άμυνας Βαγγέλης Αποστολάκης

και κατά δήλωση του κ. Τσίπρα στενός συνεργάτης του, ο οποίος σε συνέντευξή του τάσσεται υπέρ της ελληνογαλλικής συμφωνίας.

Ο κ. Αποστολάκης μιλώντας στη Βραδυνή της Κυριακής επισημαίνει ότι ο συνδυασμός των φρεγατών με τα αεροσκάφη Raphale είναι ιδανικός και θα έχει πολύ καλά αποτελέσματα στον έλεγχο της περιοχής και τις επιχειρήσεις.

«Η επιλογή είναι η καλύτερη δυνατή. Το πλοίο είναι εξαιρετικό και

αυτό είχε επιλέγει και από εμάς» σημειώνει τονίζοντας πως «το Πολεμικό Ναυτικό μπαίνει σε μία νέα εποχή στον τομέα των αεροναυτικών επιχειρήσεων».

Όταν ρωτήθηκε για τις πιθανότητες που υπάρχουν να κατέβει υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Αποστολάκης αρνήθηκε να απαντήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου