Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 26 Μαΐου 2018

ΕΥΡΩΠΗ 1945 – 2018: ΠΟΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΑΣΙΣΜΟ…



Λίγες ώρες μετά την δημοσιοποίηση του επικαιροποιημένου προγράμματος, 40 σελίδες γεμάτες αίμα, πόνο, νέες θυσίες και που σε τίποτα δεν διαφέρουν με ένα νέο μνημόνιο το συμπέρασμα είναι ένα και μοναδικό.
Ότι η χώρα μας όχι μόνο βαδίζει προς την «καθαρή έξοδο» αλλά θα είναι η πρώτη χώρα στην Ευρώπη που θα ολοκληρώσει το θαύμα της, την πορεία της Γηραιάς Ηπείρου από το 1945 έως και σήμερα ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ με τίτλο ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ!!!
του Χρήστου Χατζηαναστασίου, Πτυχιούχου Πολιτικών
Επιστημών Παντείου Πανεπιστημίου

Αν διαβάσει κανείς με προσοχή αυτές τις σαράντα σελίδες θα καταλάβει ότι ακόμη το έργο των δανειστών δεν έχει ολοκληρωθεί καθώς ακόμη εκκρεμούν μεταρρυθμίσεις σε μεταφορές – ενέργεια – νερό!!! (δηλαδή κλοπή του δημοσίου πλούτου – που οι προδότες πολιτικοί το έχουν ονομάσει επενδύσεις ενώ οι έξω έτσι πετυχαίνουν την μείωση του ΑΕΠ!!!) Ακολουθεί μια σειρά από τεχνικά θέματα για το πρωτογενές πλεόνασμα, προπομπό για περαιτέρω κωλυσιεργίες σχετικά με το εξωτερικό χρέος αλλά και για την επιτυχία της λειτουργίας του ΕΦΚΑ που είναι και ο πρόδρομος και άλλων περικοπών που θα ακολουθήσουν και μετά το 2019!! Το τέρας του οικονομικού αυτού φασισμού που δεν θα έχει τέλος ακριβώς γιατί αυτός είναι ο μακροπρόθεσμος στόχος τόσο των αγορών όσο και των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων και δεν θα έχει γιατί οι ανάγκες των αγορών διαφοροποιούνται κατά καιρό και βέβαια μετασχηματίζονται και οι στόχοι. Απλά όπως η κρίση έχει φτάσει «σαλαμοποιημένη» ή αλλιώς τεμαχισμένη σε κάθε νοικοκυριό στην Ελλάδα, άλλη η κρίση στα αστικά κέντρα, άλλη στην επαρχία άλλη στα νησιά και άλλη στις τουριστικές περιοχές, δεν μπορεί να πάει παρακάτω το πράγμα.
Μια κρίση που δεν είναι μόνο Ελληνική, αυτό που δεν μπορούν να πουν οι δικοί μας πολιτικοί στον κόσμο και που τα ποσοστά φτώχειας στην Ευρώπη ήδη έχουν ξεπεράσει το μέσο όρο ποσοστού ανεργίας στην Ε Ε αλλά και απασχόλησης!!
Οι Ευρωπαίοι «δανειστές» βλέποντας ότι καταρρέει και η Ιταλία η τρίτη δύναμη της Ευρωζώνης αλλά και την πλέον ολοφάνερη πια αποστροφή των πολιτών από τα μελλοντικά της σχέδια έχει εξαπολύσει μια γενικευμένη επίθεση εις βάρος εκατομμυρίων πολιτών τους οποίους οι «κλακαδόροι» του παλαιού συστήματος έχουν βρει την ευκαιρία μέσα από άλλες διαφωνίες και πετώντας λάσπη στον ανεμιστήρα έχουν χωρίσει τους πολίτες σε φασίστες ακραίους και δημοκράτες!!!
Κάποτε ακραίοι ήταν οι κομμουνιστές και ω του θαύματος ο αριστερός Αλέξης Τσίπρας να είναι ο καλύτερος εκπρόσωπος τους με αντάλλαγμα μια θέση στην εξουσία ή και ακόμη μια ανανέωση θητείας δηλαδή άλλη μια νέα τετραετία!! Και μη νομίζετε ότι αυτό θα χαλάσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Είναι βαρύς στρωμένος γεμάτο αγκάθια ο δρόμος στην πορεία της χώρας τα επόμενα τρία χρόνια. Δεν έχει κανένα λόγο να ανησυχεί ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, εκτός κι αν βγει το άλλο στρατόπεδο της ΝΔ και ζητήσει την αποχώρηση του λόγω ανικανότητας να πείσει τους πολίτες, τους οποίους ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δεν μπορεί να διαχειριστεί μόνο σε θέματα εσωτερικής ασφάλειας και τα εθνικά θέματα που δεν ανήκουν σε καμία κομματική πτέρυγα.
Να είστε βέβαιοι ότι αν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ξεπεράσουν το εμπόδιο του ονοματολογικού για τα Σκόπια ο Αλέξης Τσίπρας θα είναι πολύ κοντά σε μία νέα τετραετία δεν θα γίνει ποτέ όμως αυτό γιατί αυτοί που προωθούν τον ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΑΣΙΣΜΟ στην Ευρώπη δεν έχουν ολοκληρώσει όλα τους τα σχέδια όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά ακόμη και στη Γερμανία!! Ποιος θα περίμενε ότι στην ισχυρότερη χώρα της ευρωζώνης θα είχαμε μαζικές εξώσεις ενοικιαστών από διαμερίσματα προς χρήση των νέων fund’s ναι των fund’s της ακίνητης αγοράς!!
Ποιο 3,5% πρωτογενές πλεόνασμα και τρίχες κατσαρές, όλη η δουλειά είναι η νέα αναδιανομή πλούτου την οποία λόγω εμπειρίας μπορεί να καλύτερα ο ΣΥΡΙΖΑ παρά αυτή η σημερινή ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Και η νέα αναδιανομή πλούτου θα γίνει με την αρπαγή χιλιάδων ακινήτων που αγοράστηκαν από πολίτες που λόγω υπερφορολόγησης οι ίδιοι σταμάτησαν να πληρώνουν τις δόσεις. Αυτό είναι και το μεγάλο μπαμ που φοβούνται οι τράπεζες γιατί στην ουσία όλα αυτά τα ακίνητα είναι των τραπεζών και όχι των πολιτών. Ποιο «κούρεμα» κόκκινων δανείων και διάφορες άλλες ανοησίες. Για να μην σας πω ότι ένας σοβαρός δικαστής αν δει με απόλυτη ανεξαρτησία την ιστορία του ΕΝΦΙΑ αυτός κανονικά θα πρέπει να πληρώνεται από αυτόν που έχει την πραγματική κατοχή του ακινήτου δηλαδή τις τράπεζες εκεί να δείτε πανηγύρια. Όλο αυτό το λοιπόν το σκηνικό βολεύει πολλούς «λαγούς» της εξουσίας να βαφτίζουν τους πολίτες σε ακροδεξιούς και φασίστες. Σιγά μην φάνε το παντεσπάνι τους!!
Ένα παντεσπάνι με ένα διορισμό ή μια ανάθεση έργου και όλα καλά. Όλα καλά γιατί ακόμη κι αν κινδυνεύσει αυτό που χρόνια παλεύει η Ευρώπη να το χτίσει, στην Ελλάδα το έχει βρει αναίμακτα. Θα βάλει λοιπόν τον Αλέξη και τον Κούλη να μοιράσουν έτσι την πίτα με τέτοιον τρόπο ώστε να μην έχουν παράπονο στα δημόσια πόστα θα εξαφανίσει το υπόλοιπο κομμάτι που φοβάται θα δώσει κάποια ψίχουλα και μικρούς ρόλους στα υπόλοιπα κόμματα τύπου ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, Ποτάμι και όλα μια χαρά.
Και ο στρατηγικός σχεδιασμός της χώρας θα πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο δηλαδή μια δημοκρατική συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ με λίγο νεοΠΑΣΟΚ με τελική σύνταξη τα 384,00 ευρώ στο 90% των συνταξιούχων της χώρας αλλά και στην μακροπρόθεσμη αλλά σταδιακή κατάργηση των ασφαλιστικών παροχών των χιλιάδων αγώνων που έχουν κάνει οι πολίτες όλης της γης και που τώρα στην διεκδίκηση του δικαιώματος της κοινωνικής ασφάλειας τους βαφτίζονται ως ακραίοι γραφικοί λαϊκιστές και εν τέλει ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου