Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 26 Μαΐου 2018

Γιάννης Λοβέρδος


Φωτογραφία του χρήστη Γιάννης Λοβέρδος.
Γιάννης Λοβέρδος
Παρακολουθώ την πολιτική ζωή επαγγελματικά 32 χρονια. Ποτε άλλοτε δεν είχα συναντήσει τοσο μα τοσο χαμηλό επίπεδο βουλευτών. Ψώνια, νούμερα, βλάκες, αμόρφωτοι. Η κ. Ελένη Αυλωνίτου ξεπερνά και τις χειρότερες προσδοκίες. Σημερα δηλωσε οτι «εμείς δεν κόψαμε συντάξεις κι ούτε πρόκειται». Η κ. Αυλωνίτου δυστυχώς δίνει νεα διάσταση στην έννοια της πολιτικής βλακείας. Το πρόβλημα είναι ότι Αυτιάς, Παπαδάκης κι όσοι κάνουν εκπομπές συστηματικά την καλούν γιατι με τις ανοησίες που λέει και την εξοργιστική φωνή της που τρυπάει το αυτί μας, ελπίζουν ότι θα κάνουν νούμερα τα νούμερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου