Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Νύχτα τρόμου για 93χρονη στο "Ασφαλές" Ελληνικό: Κουκουλοφόροι τη βασάνισαν για 80 ευρώ, αλλά γλύτωσε το ... σιδέρωμα απ τους ληστές



Ληστεία σε μονοκατοικία 93χρονης στο Ελληνικό έγινε το βράδυ της περασμένης Τρίτης. Σύμφωνα με πληροφορίες, τρεις δράστες, που φορούσαν κουκούλες, εισέβαλαν, λίγο μετά τις 22:00, στο σπίτι της ηλικιωμένης, όταν...
η 56χρονη οικιακή βοηθός της από τη Γεωργία, άνοιξε την εξώπορτα, για να βγει έξω.  Οι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι, ενώ στη συνέχεια απείλησαν με κατσαβίδι την 93χρονη προκειμένου να τους αποκαλύψει που υπήρχαν χρήματα και χρυσαφικά.  Μάλιστα, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των δυο γυναικών οι δράστες έλεγαν ο ένας τον άλλον να πάρουν το σίδερο, απειλώντας την ηλικιωμένη γυναίκα να την σιδερώσουν. Τελικά, πήραν 80 ευρώ και λίγα χρυσαφικά και έφυγαν, έπειτα από περίπου δύο ώρες χωρίς να πειράξουν την ηλικιωμένη.  Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου