Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Καταγγελία αναγνώστη. Οι μουφα ανθρωπιστές συριζαιοι και η αδράνεια των εισαγγελέων με τα κέντρα λαθροπροσφύγων

Στα κέντρα λαθροπροσφύγων που άνοιξε η αριστερή κυβέρνηση των δήθεν ανθρωπιστων των αντιφα κλπ ψυχές παιδιών ζωές κινδυνεύουν και κανείς εισαγγελέας δεν τολμάει να ασχοληθεί με κίνδυνο μολύνσεων ασθενειών κίνδυνο για τις ζωές βρεφών και παιδιών.... Τα άνοιξαν παρά τις αντιδράσεις και στοιβάζουν ψυχές για να το παίζουν και καλά ανθρωπιστές αλλά δυστυχώς στην χώρα που τα ΜΜΕ τα κουκουλωνουν όλα δεν λένε τις αλήθειες. 

10 ημέρες τώρα με τις καταιγίδες τα κέντρα λαθροπροσφύγων έχουν τεράστια θέματα.
Χαρακτηριστικό του Αναγνωστοπούλου στα Διαβατά όπου έχει μετατραπεί σε λασποτοπο με λαθρομετανάστες να ζουν σαν γουρούνια μικρά παιδιά μούσκεμα μες τις λάσπες ανήμπορα οι γονείς να τα προστατεύσουν και η μόνη αντίδραση τους το να κλείνουν το δρόμο μπροστά από το κέντρο. Ο Μουζαλας και οι αριστεροί ανθρωπιστές κρυμμένοι μπροστά στις σοβαρές ευθύνες αυτών που συμβαίνουν.
Άνθρωποι μέσα στις λάσπες οικογένειες μωρά παιδιά σε τριτοκοσμικες συνθηκες που ούτε αφρικανικές χώρες έχουν.
Και οι εισαγγελείς αμέτοχοι άφαντοι ενώ ανθρώπινες ψυχές έρμαια των φαινομένων της φύσης πεταγμενοι σε λασπότοπους
Ευθύνη μεγάλη στα ΜΜΕ που τα κρύβουν προφανώς με εντολές και οι οργανισμοί ΟΗΕ ΕΕ ανημερωτοι για το αισχος των Συριζαιων
Σήμερα πάλι οι άνθρωποι αυτοί έξω από κέντρο προσφύγων που έχει μετατραπεί σε χοιροστάσιο όπου ζουν οικογένειες
Εισαγγελείς ΜΜΕ κλπ απλά αμέτοχοι μην στεναχωρήσουν τουε συριζαιους ανθρωπιστές από τα lidl
Απλά ντροπή
ΥΓ σαφώς και κάποιοι θα πουν να μην ερχόταν να φύγουν .....κλπ μαζί σας
Κι όμως ήρθαν οι συριζαιοι τους έφεραν ....και τους έχουν σαν τα γουρούνια......
Εύκολα τα ΜΜΕ της πόλης δίπλα είναι ο χώρος μπορούν να δείξουν εικόνες ντροπής και μόνο.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου