Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

ΧΡΙΣΤΕ μου τι έχουμε πάθει; Σε ΔΥΟ μέρες! Γυναίκα σκότωσε τον πατέρα της. Ανδρας σκότωσε τη μάννα του

Αποτέλεσμα εικόνας για σκότωσε την μητέρα του
Οικογενειακή τραγωδία στη Νέα Σμύρνη! 38χρονος σκότωσε την μητέρα του.
-Ένα αδιανόητο οικογενειακό δράμα "γράφτηκε" αργά το βράδυ της Πέμπτης, 10.05.2018, στην Νέα Σμύρνη - Οι αστυνομικοί κλήθηκαν λόγω δυσοσμίας και αυτό που αντίκρυσαν ήταν αδιανόητο... - Ο άνδρας τούς άνοιξε την πόρτα και αμέσως έκατσε σε μια καρέκλα - Στην απέναντι καρέκλα ήταν το άψυχο σώμα της μητέρας του - "Ντάξει παιδιά, εγώ την σκότωσα από τις 7 του μήνα" ομολόγησε και συνελήφθη!

Σκότωσε τον πατέρα της και προσπάθησε να παραπλανήσει τους αστυνομικούς

Τον 88χρονο πατέρα της σκότωσε μια γυναίκα στην Καλλιθέα την Tρίτη το πρωί, προσπαθώντας παράλληλα να παραπλανήσει τους αστυνομικούς... 
Η 56χρονη γυναίκα ενημέρωσε την αστυνομία για τον θάνατο του πατέρα της, υποστηρίζοντας ο ηλικιωμένος έπεσε και "χτύπησε". Ωστόσο, η έρευνα του ιατροδικαστή τη διέψευσε, καθώς ο άτυχος άνδρας έφερε πολλαπλά κατάγματα στο κρανίο του. 
Όπως αποκαλύφθηκε, μετά από έντονη λογομαχία που είχε με τον πατέρα της η πατροκτόνος τον χτύπησε πολλές φορές, με αποτέλεσμα ο άτυχος άνδρας να καταλήξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου